Su arıza numarası kaç?

İçindekiler:

  1. Su arıza numarası kaç?
  2. IZSU numarası kaç?
  3. IZSU abone numarası nasıl öğrenilir?
  4. IZSU fatura ödenmezse ne olur?
  5. Su sayacı bozuksa ne yapılmalı iski?
  6. Su sayacının bozuk olduğu nasıl anlaşılır?
  7. Su faturası kaç gün gecikirse kesilir?
  8. IZSU fatura ödenmezse ne zaman kesilir?

Su arıza numarası kaç?

İSKİ Alo 185 servisi 7 gün 24 saat kesintisiz olarak hizmet vermektedir. Tüm telefonlardan 185'i tuşlayarak İSKİ Alo 185 Servisi'ne ulaşabilirsiniz. - T.C. Kimlik No Güncelleme gibi konularda kısa sürede hizmet alabilirsiniz.

IZSU numarası kaç?

Uyarı !
ŞUBE ADIŞUBE ADRESİŞUBE TELEFONU
GENEL MÜDÜRLÜK (KONAK)CUMHURİYET BULVARI NO:16 KONAK / İZMİR 2 000
KARABAĞLAR5758/3 SOKAK NO: 2D/2F KARABAĞLAR 73 80
YENİŞEHİR5746 Sokak No:22 Meriç Mah. Çamdibi/BORNOVA 73 60
NARLIDEREÇETİN EMEÇ MAH. FETHİ BEY SK. NO:1 BALÇOVA 71 40
29 satır daha

IZSU abone numarası nasıl öğrenilir?

İZSU Abone Numarası Öğrenme İZSU faturanızda Abone No alanında yazan 7 haneli abone numaranız sizin İZSU abone numaranızdır.

IZSU fatura ödenmezse ne olur?

1.Abonenin tahakkuk eden borçlarını ödememesi durumunda suyu borçtan kesilir. ... 4.Suyun kesilmesine rağmen borç ödenmezse, kesme tarihinden itibaren en geç 2 ay içerisinde sayaç sökülür.

Su sayacı bozuksa ne yapılmalı iski?

Abonelerimiz, su sayaçları bozulduğunda, patladığında, sayaç numaratörlerinin çalışmaması durumunda, buharlı olduğunda, camının kırık yada mührü koptuğu durumlarda ilgili size en yakın şube müdürlüğüne veya 185 Çağrı Merkezine bildirmek zorundadırlar.

Su sayacının bozuk olduğu nasıl anlaşılır?

Su sayacının bozuk olduğunu anlamanın en kolay yolu sayacın normalden daha fazla dönmesidir. Sayacın bozuk olup olmadığını anlamak veya su kaçağı olup olmadığını anlamak için; dış tesisatın vanalarını kapatınız, eğer vanaları kapattığınız halde halen sayaç dönüyorsa kesin olarak su sayacınız bozulmuş demektir.

Su faturası kaç gün gecikirse kesilir?

Su faturası düzenli bir şekilde ödenmediği takdirde 3 ay boyunca su kesilmez ve vatandaşların yeniden ödeme yapması için 10 gün müsaade edilir. O süreçte de ödeme yapılmazsa su kesilir ve sayaç mühürlenir. Bu gibi cezalarla karşılaşmamak için fatura ödemelerinin günü gününe yapılması tavsiye edilir.

IZSU fatura ödenmezse ne zaman kesilir?

3.Bildirime rağmen eski borçlar ve yeni su tüketim bedelinin 10 gün içersinde ödenmemesi halinde abonenin suyu, sayacı aparatlamak, tapa kullanmak gibi yöntemlerle kesilir. 4.Suyun kesilmesine rağmen borç ödenmezse, kesme tarihinden itibaren en geç 2 ay içerisinde sayaç sökülür.