Sur Yapı Antalya projesi ne durumda?

İçindekiler:

  1. Sur Yapı Antalya projesi ne durumda?
  2. Sur Yapı Antalya Projesi kaç daire var?
  3. Sur Yapı Antalya projesi nerede?
  4. Antalya Sur Yapı ne zaman teslim olacak?
  5. Sur Yapı Antalya kimin?
  6. Sur Yapı inşaat sahibi kim?
  7. Bursa Sur Yapı hangi metro istasyonu?
  8. Sur Yapı Şehir Konakları ne zaman teslim?
  9. Sur Yapı ne zaman açılıyor?
  10. Antalya Kepez Kentsel dönüşüm ne zaman teslim edilir?
  11. Sur Yapı sahibi kim?
  12. Sur Yapı nasıl bir firma?
  13. Sur Yapı hangi holding?
  14. Sur Yapı ne zaman kuruldu?
  15. Sur Yapı Bursa nasıl gidilir?
  16. Bursa Carrefour AVM hangi metro istasyonu?
  17. Sur Yapı Ümraniye kaç katlı?

Sur Yapı Antalya projesi ne durumda?

Sur Yapı'nın 8 milyar TL'lik yatırım bütçesiyle hayata geçirdiği Sur Yapı Antalya Projesi'nin ilk anahtar teslimleri 2020 Haziran ayında, A parsel 9 blokta 606 dairede gerçekleşti. ... Proje son hızıyla devam edecek ve tüm hak sahibi vatandaşlarımız etap etap evlerine kavuşacaklar.

Sur Yapı Antalya Projesi kaç daire var?

Sur Yapı, 1.300.000 m²'lik alanda 19.000 konut, dükkân, home ofis ve diğer üniteler inşa ederek toplamda 70.000 kişilik yasam alanı kuruyor. 157 bin m²'lik alanda bol oksijenli bir hava solumanız için planlanan dev şehir parkı ve yeşil alanlarla essiz güzellikte modern bir şehir inşa ediliyor.

Sur Yapı Antalya projesi nerede?

Sur Yapı'nın Antalya'nın Kepez ilçesi Santral Mahallesi'nde hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi 1 milyon 300 bin metrekarelik alanda inşa ediliyor. Yaklaşık 19 bin konutun yer alacağı projede 260 bin metrekare yeşil alan bulunuyor.

Antalya Sur Yapı ne zaman teslim olacak?

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Sur Yapı 8 milyar TL'lik yatırım bütçesiyle hayata geçirdiği Sur Yapı Antalya Projesi'nin ilk etabı olan Park Etabı'nda, konutun teslimlerine 2020 Haziran ayında başladı. Projenin kademeli olarak tamamlanan diğer parsellerinde de teslimler devam ediyor.

Sur Yapı Antalya kimin?

SUR YAPI SAHİBİ ZİYA ALTAN ELMAS KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA? 52 yaşında olan Altan Elmas, 1969 Erzincan Refahiye doğumludur. 1986 yılında Işık Lisesi'nden mezun olarak üniversite eğitimini İTÜ'de almıştı. 1992 İTÜ Mimarlık Fakültesi mezunudur.

Sur Yapı inşaat sahibi kim?

SUR YAPI SAHİBİ ZİYA ALTAN ELMAS KİMDİR? 52 yaşında olan Ziya Altan Elmas, 1969 Erzincan Refahiye doğumludur. 1986 yılında Işık Lisesi'nden mezun olarak üniversite eğitimini İTÜ'de almıştı. 1992 İTÜ Mimarlık Fakültesi mezunudur.

Bursa Sur Yapı hangi metro istasyonu?

BursaRay ile Ulaşım; - Üniversite hattına giden metro ile Nilüfer Durağı'nda inince.

Sur Yapı Şehir Konakları ne zaman teslim?

Sur Yapı Şehir Konakları 438 bin TL ile 2 milyon 100 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Satışları yapılan dairelerin 2019 yılının Mayıs ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Sur Yapı ne zaman açılıyor?

Sur Yapı'nın Bursa Nilüfer'de yapımına devam ettiği Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi 'de açılacak. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas,Bursa Marka AVM ile 3 bin kişiye istihdam sağlanacağını da belirtiyor.

Antalya Kepez Kentsel dönüşüm ne zaman teslim edilir?

Sözleşmeye göre tarihinde yapıların tamamlanarak ön teslimlere başlanması ve tarihine kadar bitirilerek hak sahiplerine teslim edilmesi gerektiğini dile getiren Oğuz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in talimatlarıyla projenin bugünkü aşamaya geldiğini söyledi.

Sur Yapı sahibi kim?

SUR YAPI SAHİBİ ZİYA ALTAN ELMAS KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA? 52 yaşında olan Altan Elmas, 1969 Erzincan Refahiye doğumludur. 1986 yılında Işık Lisesi'nden mezun olarak üniversite eğitimini İTÜ'de almıştı. 1992 İTÜ Mimarlık Fakültesi mezunudur.

Sur Yapı nasıl bir firma?

"Uygarlığın mimarı" sloganı ile yola çıkan Sur Yapı, konut, ofis ve AVM başta olmak üzere pek çok farklı sektördeki inşaat projeleri ile konut ve inşaat alanında başarılara imza atmaya devam ediyor. 1992 yılından bu yana pek çok prestijli projeye imza atan ve sektöründe öncü bir nitelik taşıyan Sur Yapı İstanbul, ...

Sur Yapı hangi holding?

Hayat Holding Yönetim Merkezi - Sur Yapı

Sur Yapı ne zaman kuruldu?

Sur Yapı ne zaman kuruldu? Sur Yapı; Altan Elmas, Ufuk Elmas, Hakan Elmas, Bilal Özkan ve Abdullah Armağan tarafından 1992 yılında Sur Yapı End. San.

Sur Yapı Bursa nasıl gidilir?

Mihraplı Caddesi 3/D0166 Otobüs Durağında şu otobüs hatları ile ulaşım sağlayabilirsiniz.
  1. 6F Üçevler – Heykel.
  2. 6F/1 Alaaddinbey – Devlet Hastanesi.
  3. 6F/2 Çalı – Devlet Hastanesi.
  4. 6K/1 Yaylacık – Atatürk Caddesi.
  5. 6E Özlüce – Derebahçe.
  6. 6A Altınşehir – Derebahçe.
  7. B42/A Ataevler – Devlet Hastanesi.
  8. 92 Beşevler – Terminal.
Daha fazla öğe...

Bursa Carrefour AVM hangi metro istasyonu?

“Küçük Sanayi” yönüne giden metro hattına binip Nilüfer durağında inip buraya ulaşım sağlayabilirsiniz.

Sur Yapı Ümraniye kaç katlı?

Peki Ümraniye Sur Yapı Exen kaç katlı ? İşte Ümraniye Exen kaç katlı ? 44 katlı bir kule olarak tasarlanan projenin 27'inci katda yüzme havuzu, fitness alanı, sauna, buhar banyosu ve masaj odası bulunuyor.