Sakız adasına günübirlik nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Sakız adasına günübirlik nasıl gidilir?
  2. Sakız adasına gitmek için vize gerekli mi?
  3. Sakız Adası kapı vizesi ne kadar?
  4. Sakız Adası vize kalktı mı?
  5. Sakız Adası'na gidiş açık mi?
  6. Yunan kapı vizesi ne kadar?
  7. Yunanistan vizesiz kaç gün kalınır?
  8. Yunan Adaları kapı vizesi açık mı?

Sakız adasına günübirlik nasıl gidilir?

Sakız Adası'na feribotla ulaşım Sakız Adası'na İzmir'in Çeşme ilçesinden kalkan feribotlarla 30 dakikada ulaşılabiliyor. Çeşme-Sakız hattında seferleri bulunan firmalar Turyol, Ertürk ve Chios Sunrise. Ben seyahatlerimi Turyol firmasıyla yapıyorum. Gayet memnun kalıyorum, öneririm.

Sakız adasına gitmek için vize gerekli mi?

Yunanistan Sakız Adası seyahatleri Yunanistan Schengen Vizesi ve Yunanistan Kapı Vizesi sahibi olma koşulu ile gerçekleştirilmektedir. Yunanistan'a ve kapı vizesi uygulamasında olmayan adalara seyahat etmek için Yunanistan Schengen vizesi sahibi olma şartı bulunmaktadır. ...

Sakız Adası kapı vizesi ne kadar?

Vize toplam maliyeti 55 € olup, bu tutarın tamamı evraklar ile birlikte TURYOL ÇEŞME ofisine ödenmesi gerekmektedir. 0-12 yaş çocuklar içinde aynı evraklar geçerli olup, vize ücreti toplam 20 €'dur. Vizenin yunan polisi tarafından reddi durumunda ücret iadesi yapılmaz.

Sakız Adası vize kalktı mı?

Sakız Adası Vize Kalkti - Yunan Adaları Turyol Online. Bu uygulama için misafirlerimize ait aşağıda belirtilen evrakların en geç Sakız Adasına geçiş tarihinden 3 gün önce TURYOL ÇEŞME ofisine iletilmesi gerekmektedir. EK: Kapı Vizesi Başvuru Formunu indirmek için tıklayınız.

Sakız Adası'na gidiş açık mi?

Sakız feribot seferleri tüm yıl boyunca devam etmektedir.

Yunan kapı vizesi ne kadar?

Vize toplam maliyeti 55 € olup, bu tutarın tamamı evraklar ile birlikte TURYOL AYVALIK ofisine ödenmesi gerekmektedir. 0-12 yaş çocuklar içinde aynı evraklar geçerli olup, vize ücreti toplam 20 €'dur. Vizenin yunan polisi tarafından reddi durumunda ücret iadesi yapılmaz.

Yunanistan vizesiz kaç gün kalınır?

Kapı vizesi tek ya da çift giriş hakkı doğrultusunda, en fazla 15 gün süreli olarak verilmektedir ve vize süresini uzatma seçeneği bulunmamaktadır.

Yunan Adaları kapı vizesi açık mı?

Yunan adalarına günübirlik seyahat edilecek olsa bile kapı vizesi sahibi olma zorunluluğu bulunmaktadır. Kapı vizesi ile seyahat edebilecek Doğu Ege adaları: Rodos.