PTT postacı ne kadar maaş alıyor?

İçindekiler:

  1. PTT postacı ne kadar maaş alıyor?
  2. PTT nasıl bir kurum?
  3. PTT resmi bir kurum mudur?
  4. PTT hangi bakanlığa bağlı 2020?
  5. PTT deki paramı nasıl öğrenebilirim?

PTT postacı ne kadar maaş alıyor?

2021 PTT BÜRO GÖREVLİSİ MAAŞI 2021 yılı PTT Gişe memuru maaşı 4.100 TL'den 4.800 TL'ye uzanmaktadır. Aynı PTT gişe memuru maaşı gibi, PTT Büro görevlisi maaşı da bu oranda belirlenmiş olup, tamamıyla performansa göre maaş verilmektedir.

PTT nasıl bir kurum?

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT), genel müdürlük olarak hizmet veren, Türkiye'nin posta örgütüdür. 2013 yılı Mayıs ayında TBMM'de kabul edilen tasarı ile Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi haline gelmiştir.

PTT resmi bir kurum mudur?

1954 Yılında Kamu İktisadi Teşebbüsü (KİT) olan PTT Genel Müdürlüğü, 1984 yılında Kamu İktisadi Devlet Teşebbüslerinin yeniden düzenlenmesi ile ilgili olarak çıkarılan 233 sayılı KHK ile Kamu İktisadi Kuruluşu (KİK) statüsüne geçirilmiştir.

PTT hangi bakanlığa bağlı 2020?

Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Anonim Şirketi de Cumhurbaşkanlığı'na bağlanırken, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ise Kültür ve Turizm Bakanlığı'yla ilgilendirildi.

PTT deki paramı nasıl öğrenebilirim?

TC İLE PTT PARA SORGULAMA Bunun için ALO PTT numarası olan 4 hattını aramanız yeterlidir. Zaten menüden hangi seçeneği seçmeniz gerektiği size telefon ile anons ediliyor. Ayrıca PTT'nin web sitesindeki online işlemler kısmını kullanarak da PTT kart hesap bakiyesi öğrenme işlemi yapabilirsiniz.