Justin hangi ülkede yaşıyor?

İçindekiler:

  1. Justin hangi ülkede yaşıyor?
  2. Sistemik lupus ne demek?
  3. Nüfus hastalığı nedir?
  4. Lupus nefrit nedir?
  5. Lupus hangi kan testi?

Justin hangi ülkede yaşıyor?

Justin Bieber
Doğum1 Mart 1994 London, Ontario, Kanada
Başladığı yerStratford, Ontario, Kanada
TarzlarPop, R&B, teen pop
MesleklerŞarkıcı,Dansçı,Aktör

Sistemik lupus ne demek?

Kelebek hastalığı olarak bilinen sistemik lupus eritematozus (SLE) birçok vücut sistemini ilgilendiren bir otoimmün hastalıktır. Eklemler, cilt, böbrekler, kan hücreleri, beyin, kalp ve akciğerler, kelebek hastalığının etkileyebileceği dokulara örnek teşkil ederler.

Nüfus hastalığı nedir?

Lupus hastalığı, bağışıklık sisteminin bozulması ile meydana gelen rahatsızlıklar silsilesidir. Eklem ağrılarıyla birlikte yön bulan bu hastalık 20-40 yaş arası kadınlarda sıkça görülmektedir. Yapılan araştırmalar Lupus hastalarının %80'inin kadın olduğunu ortaya koymaktadır.

Lupus nefrit nedir?

Sistemik lupus eritematozus(SLE), adı gibi sistemik tutulum ile giden ciltte eritem dediğimiz döküntüler ile seyreden bir rahatsızlığımızdır. Bu sistem tutulumlarından en önemlisi de böbrek tutulumu dediğimiz “lupus nefritidir”. Genellikle SLE tanısını takip eden 5 senelik süreçte gelişimi beklenir.

Lupus hangi kan testi?

En faydalı testler lupus'lu insanlarda sıklıkla gelişen belirli kan oto antikorlarının gösterilmesidir. Bunların başında anti nükleer antikor testi (ANA) gelir, birçok lupus'lu hastada pozitiftir. Ancak bazı ilaçların kullanılması sonrası, bazı enfeksiyonlarda ve diğer hastalıklar da pozitif sonuç olabilir.