Dünyanın en kaslı çocuğu kaç kilo?

İçindekiler:

  1. Dünyanın en kaslı çocuğu kaç kilo?
  2. Dünyanın en kaslı adamı kaç kilo?
  3. Dünyanın en güçlü kızı hangisi?
  4. Dünyanın en uzun çocuğu kim?
  5. Dünyanın en güçlü insan kimdir?
  6. Dünyanın en kaslı erkeği kimdir?
  7. Dünyadaki en akıllı kız kim?
  8. Dünyanın en uzun kızı kim?

Dünyanın en kaslı çocuğu kaç kilo?

3.Jake Schellenschlager 14 yaşında, dünyanın en güçlü çocuğu olarak biliniyor. Schellenschlager 12 yaşında halter kaldırmaya başladı. Her gün 2 saat ağırlık çalışan çocuk, kilonun iki katını kaldırabiliyor. Jake Schellenschlager 139 kilo kaldırarak dünya rekoruna imza attı.

Dünyanın en kaslı adamı kaç kilo?

EFSANE REKORU KIRDI 2,06 metrelik boyu ve 190 kilo ağırlığıyla 2 kez dünyanın en güçlü adamı seçilen Björnnson, 2015'de bin yıllık efsanevi Viking ağırlık kaldırma rekorunu kırdı. Oyuncu, 650 kilo ağırlığındaki kütüğü kaldırarak 5 adım atmayı başardı.

Dünyanın en güçlü kızı hangisi?

18 yaşın altında olmasına rağmen profesyonel turnuvalara katılmasına izin verilen tek kişi olan 17 yaşındaki Rus halterci Maryana Naumova kendinden “dünyanın en güçlü kızı” olarak söz ettiriyor.

Dünyanın en uzun çocuğu kim?

Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde yaşayan 17 yaşındaki Rumeysa Gelgi, 2 metre 13,5 santim boyu ile dünyanın 18 yaş altı en uzun boylu kızı olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.

Dünyanın en güçlü insan kimdir?

Dünyanın en güçlü adamlarından biri Litvanyalı Zydrunas Savickas. 4 kez dünyanın en güçlü adamı unvanı kazanmasının yanı sıra Arnold Classics'i de 8 kez kazanan Litvanyalı'nın elinde birçok rekor bulunuyor. Litvanya'da Birzai'de doğan Savickas 2009, 2010, 20'te dünyanın en güçlü adamı unvanlarına sahip oldu.

Dünyanın en kaslı erkeği kimdir?

"Küçük Herkül" namını alan dünyanın en kaslı çocuğu Richard Sandrak, 15 yıl önce dünya çapında büyük bir üne kavuşmuştu. Dünyanın en kaslı çocuğu olan Sandrak'ın son görüntüleri ise vücut geliştirme sporcuları başta olmak üzere birçok kişiyi şaşırttı.

Dünyadaki en akıllı kız kim?

İngiltere, Cheshire'da yapılan IQ testleri sonucu dünyanın en zeki insanının Hint asıllı 12 yaşındaki Rajgauri Pawar isimli bir kız çocuğu olduğu açıklandı. Yapılan testlerde 162 puan alan küçük kız, ünlü bilim insanları Stephen Hawking ve Albert Einstein'ı geride bırakmayı başardı.

Dünyanın en uzun kızı kim?

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki Rümeysa Gelgi, ayakta 2 metre 13, yatarak 2 metre 17 santimetrelik boyuyla 18 yaş altı dünyanın en uzun genç kızı olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. Rümeysa'nın sertifikası 9 Temmuz'da Safranbolu'da törenle verilecek.