AÖF sınav yerini nasıl değiştirebilirim?

İçindekiler:

  1. AÖF sınav yerini nasıl değiştirebilirim?
  2. AÖF transkript nereden alınır?
  3. AÖF Başarı notu kaç olmalı?
  4. AÖF transkript e devletten alınır mı?
  5. Onaylı transkript nereden alınır?
  6. AÖF yaz okulunda üstten ders alınabilir mi?
  7. Dönem içinde alınmayan ders yaz okulunda alınabilir mi?

AÖF sınav yerini nasıl değiştirebilirim?

Öğrenciler; adres, büro ve sınav merkezi tercih işlemlerini; https://aof.anadolu.edu.tr adresindeki Öğrenci Otomasyonundan giriş yaparak, Açıköğretim Fakültesi Bürolarından, Açıköğretim Sistemi Etkileşim Merkezinin 0850 200 46 10 telefon numarasını arayarak.

AÖF transkript nereden alınır?

NOT: Açıköğretim Okuyanlar için; Açıköğretim Bürolarına Gitmeden başvurularda istenen transkript belgesini yerine mezuniyet belgesini kullanabilirler. Not döküm halinde olan transkript belgeleri üniversitelerin öğrenci işleri bölümlerinden başvurularak gerçekleştirilmektedir.

AÖF Başarı notu kaç olmalı?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminde kaydı bulunan öğrencilerimizin bir programdan mezun olabilmesi için Genel Not Ortalamasının (GNO) en az 2.00 olması gerekmektedir.

AÖF transkript e devletten alınır mı?

Birçok işlemin kolayca halledilebildiği e-devlet sistemi üzerinden, transkript alma işlemini de gerçekleştirilebilmektedir. ... NOT: Açıköğretim Okuyanlar için; Açıköğretim Bürolarına Gitmeden başvurularda istenen transkript belgesini yerine mezuniyet belgesini kullanabilirler.

Onaylı transkript nereden alınır?

Transkript belgesi, eğitim kurumunun öğrenci işleri dairesinden ya da diğer resmi dairelerden talep edilebilir. E-devlet uygulamasının hayata geçmesi ile bazı üniversitelerin transkript belgeleri e-devlet üzerinden alınabilir hale gelmiştir. Bunun dışında transkriptler, genellikle kurum tarafından verilir.

AÖF yaz okulunda üstten ders alınabilir mi?

1- Yaz okuluna güz ve bahar döneminde kayıt yenileten-yeniletmeyen, yarı yıl fark etmeksizin tüm Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan Fakültelerin öğrencileri kayıt yaptırabilir. ... 3- Öğrenciler, üst yarıyıl ya da alt yarıyıllardan hiç almadıkları dersleri yaz okulunda alabilir.

Dönem içinde alınmayan ders yaz okulunda alınabilir mi?

b) (Değişik:RG-17/5/2016-29715) Yaz okulunda öğrenciler; alt yarıyıllara ait hiç almadıkları, alıp da sınavına girme hakkı elde edemedikleri, alıp da başarısız oldukları veya AGNO'larını yükseltmek istedikleri dersleri alabilir.