UEFA Avrupa Ligi biletleri nereden alınır?

İçindekiler:

  1. UEFA Avrupa Ligi biletleri nereden alınır?
  2. Passolig maç bileti nasıl alınır?
  3. Maç biletleri nereden alınıyor?
  4. Maç izlemek için passolig şart mı?
  5. Milli maç passolig gerekli mi?
  6. Passolig para transferi nasıl yapılır?

UEFA Avrupa Ligi biletleri nereden alınır?

Lig'de yer alan tüm takımların lig karşılaşmaları ile beraber UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, Ziraat Türkiye Kupası ve hazırlık karşılaşmalarının biletleri de, takımların tek resmi Bilet Satış Acentası olan PASSO üzerinden satılmaktadır.

Passolig maç bileti nasıl alınır?

Passolig Kart ile maç biletini nasıl alırsın?
  1. 1. www.passo.com.tr'ye girin.
  2. Bilet almak istediğiniz maçı seçin.
  3. 3. “Satın al” butonunu tıklayın.
  4. Şifrenizi girin! ...
  5. Tribün, blok seçimini yapın. ...
  6. Koltuğunuzu seçin.
  7. 7. Koltuğunuzu tanımlayın!
  8. 8. Passolig Kartınız ile ödemenizi yapın.

Maç biletleri nereden alınıyor?

'te yürürlüğe giren 6222 sayılı “Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun” uyarınca Passolig Kart sahibi olmadan stadyumlara giriş yapılamamaktadır. Maç biletinizi www.passo.com.tr sitesinden, Passo Mobil Uygulaması'ndan, N Kolay İşyerleri'nden ve N Kolay İşlem Merkezlerinden satılmaktadır.

Maç izlemek için passolig şart mı?

Artık Passolig Kartınıza para yükleyerek dilediğiniz maça biletinizi alabilirsiniz. 'te yürürlüğe giren 6222 sayılı “Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun” uyarınca Passolig Kart sahibi olmadan stadyumlara giriş yapılamamaktadır.

Milli maç passolig gerekli mi?

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak müsabakanın öncelikli bilet satışları Milli Takım Taraftar Kulübü Kırmızı Üyeleri için başladı. ... Bilet satışlarında Passolig kart zorunluluğu aranmayacak.

Passolig para transferi nasıl yapılır?

Milyonlarca Passoligli gibi Passo Mobil Uygulaması üzerinden QR ile ödeme ya da para transferi yapabilirsiniz! Komisyonsuz ve 7 gün 24 saat para göndermek için hemen Passo Mobil'i yükleyin/ güncelleyin. Tutarı girin, ödemenizi ya da para transferinizi gerçekleştirin.