Öğretmen mülakat başvuruları ne zaman?

İçindekiler:

  1. Öğretmen mülakat başvuruları ne zaman?
  2. Atama Tercihleri Ne Zaman?
  3. Kpss mulakat basvurusu nasıl yapılır?
  4. Kaç psikolog atanıyor?
  5. KPSS öğretmenlik tercihleri ne zaman başlayacak?
  6. Istanbula kaç öğretmen atanacak?

Öğretmen mülakat başvuruları ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı kadrolarından görevlendirilmek üzere ataması yapılacak öğretmenlerin belirlenmesi için ön başvuru ve sözlü sınav merkezi tercihlerinin alınması - tarihleri arasında olacak.

Atama Tercihleri Ne Zaman?

Sözleşmeli öğretmenlik atama tercihleri 29 Ağustos ile 2 Eylül arasında gerçekleştirilecek. MEB tarafından 20 bin sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları ise 03 Eylül tarihinde ilan edilecek. Mart ayında başlayan sözleşmeli öğretmenlik atamaları süreci sözlü sınavın ardından tercihlerin alınması adımı ile devam edecek.

Kpss mulakat basvurusu nasıl yapılır?

Sözleşmeli öğretmenlik için yapılacak sözlü sınava davet edilmek üzere yapılacak başvuru elektronik ortamda https://ilkatama.meb.gov.tr adresinden alınacaktır. Adaylar sisteme giriş yaptıktan sonra, sözlü sınav merkezi tercihlerini işaretleyecektir.

Kaç psikolog atanıyor?

Bu atamada toplam 12000 personel alımı gerçekleşirken psikolog için ayrılan kontenjan ise 100 olarak gerçekleşti. 2020/14 atamalarında psikolog mesleğine yerleştirmede kullanılan en büyük taban puan 98,116 olarak görülürken 2020/14 en küçük psikolog atama taban puanı ise 89,833 olarak ortaya çıkmıştır.

KPSS öğretmenlik tercihleri ne zaman başlayacak?

20 bin sözleşmeli öğretmenlik alımı için Milli Eğitim Bakanlığı'nın takvimine göre, atama tercihleri 1-6 Eylül tarihlerinde alınacak. Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları ise 'de açıklanacak.

Istanbula kaç öğretmen atanacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen "2021 Yılı Öğretmen Atama Töreni"nde 20 bin öğretmenin ataması gerçekleştirildi.