7 Kogus nerede çekildi?

İçindekiler:

  1. 7 Kogus nerede çekildi?
  2. 7 koğuştaki mucize Fox Ne Zaman?
  3. 7 koğuştaki mucize hangi yabancı versiyonu?
  4. 7 koğuştaki mucize kaç yaş üstü?
  5. 7 koğuştaki mucize Türk yapımı mı?
  6. Mucize 2 ne kadar gişe yaptı?
  7. Mahsun Kırmızıgül yeni filmi kaç kişi izledi?

7 Kogus nerede çekildi?

Muğla'da çekilmiş filmler.

7 koğuştaki mucize Fox Ne Zaman?

7. Koğuştaki Mucize TV'de ilk kez FOX'ta! Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta'nın yer aldığı “7. Koğuştaki Mucize” filmi, 3 Eylül Perşembe saat 20.00'de FOX izleyicisiyle buluşaca...

7 koğuştaki mucize hangi yabancı versiyonu?

7. Koğuştaki Mucize, filmini aslında Aras Bulut İynemli'nin oyunculuğuyla biliyoruz. Ancak 7. Koğuştaki Mucize, Güney Kore yapımı Miracle in Cell No.7'den uyarlanmıştır.

7 koğuştaki mucize kaç yaş üstü?

Yaş Sınırı : 13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur. Şiddet ve korku unsurları içerir. Olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar içerir. 7. Koğuştaki Mucize, 7 yaşındaki kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın adalet arayışını konu ediyor.

7 koğuştaki mucize Türk yapımı mı?

7. Koğuştaki Mucize, Mehmet Ada Öztekin'in yönetmenliğini yaptığı; Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Yurdaer Okur ve Sarp Akkaya'nın başrollerini paylaştığı Türk yapımı dram filmi.

Mucize 2 ne kadar gişe yaptı?

Film hafta sonu 20.162 izleyiciye ulaştı ve toplamda 89.212.596 TL gişe hasılatı elde etti.

Mahsun Kırmızıgül yeni filmi kaç kişi izledi?

6 Aralık'ta vizyona giren Mahsun Kırmızıgül'ün son filmi Mucize 2: Aşk, vizyona girdiği ilk 3 günde (hafta sonunda) 431.028 seyirci tarafından izlendi. Filmin toplam hasılatı ise 8.1 milyon TL oldu. Her yaştan izleyici sinema salonlarını dolduran film hafta sonunun en çok izlenen filmiydi.