Windows 7 alınan ekran görüntüsü nereye kaydedilir?

İçindekiler:

  1. Windows 7 alınan ekran görüntüsü nereye kaydedilir?
  2. Windows 7 ekran görüntüsü nasıl alınır PC?
  3. Windows ekran alıntısı aracı nerede?
  4. Ekran görüntüsü nasıl alınıyor?
  5. Alınan Ekran Görüntüleri nereye kaydoluyor?

Windows 7 alınan ekran görüntüsü nereye kaydedilir?

Klavyede Windows + PrtScn tuşlarına basarak). Bunu yaptığınızda, dosyalar Resimler kitaplığınızda bulunan Ekran görüntüleri klasörüne kaydedilir. İsterseniz, Ekran görüntüleri klasörünün konumunu değiştirebilirsiniz.

Windows 7 ekran görüntüsü nasıl alınır PC?

Menü ekran alıntısı yakalama Ekran Alıntısı Aracı'nı açtıktan sonra yakalamak istediğiniz menüyü açın. Windows 7'de, menüyü açmadan önce Esc tuşuna basın. Ctrl + PrtScn tuşlarına basın. Ekranın tamamı, açık menü dahil olmak üzere griye dönüşür.

Windows ekran alıntısı aracı nerede?

Fare ve klavye olduğunda Ekran Alıntısı Aracını kullanmak için: Başlangıç düğmesini seçin, ekran alıntısı aracı yazın ve ardından arama sonuçlarından aracı seçin. En son kullandığınız modda yeni bir ekran görüntüsü almak için Yeni seçeneğini belirleyin.

Ekran görüntüsü nasıl alınıyor?

Ekran görüntüsü al
  1. Yakalamak istediğiniz ekranı açın.
  2. Telefonunuza bağlı olarak: Güç ve Sesi azaltma düğmelerine aynı anda basın. Bu işe yaramazsa Güç düğmesini birkaç saniye süreyle basılı tutun. ...
  3. Sol altta ekran görüntünüzün önizlemesini görürsünüz. Bazı telefonlarda, ekranın üst kısmında Ekran görüntüsü yakalama.

Alınan Ekran Görüntüleri nereye kaydoluyor?

Başlat simgesine sağ tıklayarak ya da Windows+R tuşu ile çalıştır açın. Çalıştır arama kutusuna %appdata% yazın. Sonrasında aşağıdaki konuma gidin. Burada kaydetmeseniz bile her ekran görüntüsünün bir kopyası bulunuyor.