Çalışma Bakanlığı şikayet Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. Çalışma Bakanlığı şikayet Nasıl Yapılır?
  2. Alo 170 ne yapar?
  3. Işyeri nereye şikayet edilir?
  4. Bir işyeri maliyeye nasıl şikayet edilir?
  5. Alo 170 saat kaça kadar açık?
  6. 170 tel no nereye ait?

Çalışma Bakanlığı şikayet Nasıl Yapılır?

ALO 170 Hattı ile Şikayet Bu hattı kullanarak; çalışma hayatı ve sosyal güvenlik hakkında her türlü soru, ihbar, şikayet, öneri ve eleştiri kuruma iletilebilir. Şikayet için mesai saatleri sınırlandırılması bulunmaz, iletişim merkezi 7 gün 24 saat aranabilir.

Alo 170 ne yapar?

Çalışma Hayatı İletişim Merkezi “ALO 170” i 7 gün 24 saat arayabilirsiniz. Alo 170 iletişim merkezi, T.C Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Sosyal Güvenlik Kurumu ve Türkiye İş Kurumu tarafından sunulan tüm hizmetlerle ilgili olarak bilgilendirme yapmakta ve çözüm üretmektedir.

Işyeri nereye şikayet edilir?

ALO 1 Sayılı İş Kanunu kapsamında görevde olan işçiler için hizmet veren hattır. ALO 170 hattı işçi ve işveren anlaşmazlığı halinde dava işlemlerinden önce arabuluculuk yapmaktadır. ALO 170 hattı üzerinden, eleştiri, ihbar, şikayet, soru, öneri ve talep hizmetleri alınabilmektedir.

Bir işyeri maliyeye nasıl şikayet edilir?

Vergi ihbarı yazılı, tutanağa geçirilmek üzere sözlü, e devlet üzerinden başvuru suretiyle gerçekleştirilebilir. Ayrıca 189 Alo Maliye hattı aranarak da ihbarda bulunabilmektedir.

Alo 170 saat kaça kadar açık?

Çalışma Hayatı İletişim Merkezi “ALO 170” i 7 gün 24 saat arayabilirsiniz. İletişim merkezimiz, T.C Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Sosyal Güvenlik Kurumu ve Türkiye İş Kurumu tarafından sunulan tüm hizmetlerle ilgili olarak bilgilendirme yapmakta ve çözüm üretmektedir.

170 tel no nereye ait?

ALO 170 - Çalışma Hayatı İletişim Merkezi.