Türk Telekom haftalık paket nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom haftalık paket nasıl yapılır?
  2. Türk Telekom haftalık 1 GB nasıl yapılır?
  3. 1 GB internet kaç TL Türk Telekom?
  4. Türk Telekom günübirlik nasıl yapılır?
  5. 1 GB internet nasıl alınır?
  6. Türk Telekom'da hediye internet nasıl kazanılır?
  7. Türk Telekom 1 GB internet paketi nasıl yapılır?

Türk Telekom haftalık paket nasıl yapılır?

Haftalık 1 GB Ek İnternet Paketi için KALAN HAFTA 1GB yazıp 5555'e gönderebilirsiniz. Haftalık 2 GB Ek İnternet Paketi için KALAN HAFTA 2GB yazıp 5555'e gönderebilirsiniz. 2 Haftalık 1 GB Ek İnternet Paketi için KALAN 2HAFTA 1GB yazıp 5555'e gönderebilirsiniz.

Türk Telekom haftalık 1 GB nasıl yapılır?

Cepten Haftalık 1GB İnternet paketini 16 TL'ye kullanmaya başlamak için HAFTA 'e göndermeniz yeterli. Paket kapsamında sunulan internet kullanım hakkı yurt içi İnternet APN üzerinden yapılan veri indirme ve veri yükleme kullanımlarında geçerlidir.

1 GB internet kaç TL Türk Telekom?

Paket Bilgisi Aylık 1GB Cepten İnternet Paketi ayda sadece 22 TL! AYLIK 1GB yazıp 5555e gönderin.

Türk Telekom günübirlik nasıl yapılır?

Cepten Günlük 1GB İnternet paketini sadece 6 TL ödeyerek almak için GUN 'e göndermeniz yeterli. Paket kapsamında sunulan internet kullanım hakkı yurt içi İnternet APN üzerinden yapılan veri indirme ve veri yükleme kullanımlarında geçerlidir.

1 GB internet nasıl alınır?

Nasıl kayıt olabilirim? CEPTEN HAFTALIK 1GB yazıp 2222'ye SMS yollayarak paketi alabilirsiniz.

Türk Telekom'da hediye internet nasıl kazanılır?

ISTE yazıp, Hediye İnternet talep etmek istediğiniz kişinin telefon numarasını ve istenen internet miktarını aralarında boşluk bırakarak 9433'e göndermeniz yeterlidir. *100# içindeki "İşlemler" menüsünden Hediye İnternet talep etme veya gönderme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Türk Telekom 1 GB internet paketi nasıl yapılır?

Hesaplı 1 GB Paketi'yle 1 GB cepten internet, her yöne 300 DK ve her yöne 3000 SMS sadece 32 TL! HESAPLI1GB yazıp 5555'e SMS gönderin, Hesaplı 1 GB Paketi'niz cebinize gelsin! Online İşlemlerden de satın alabilirsiniz. tarihi itibarıyla internet paketi aşım ücreti 0,02 TL/100KB olarak güncellenmiştir.