Selcuk üni uzaktan eğitim ne zaman başlıyor?

İçindekiler:

  1. Selcuk üni uzaktan eğitim ne zaman başlıyor?
  2. Selcuk Universitesi uzaktan mi?
  3. Selcuk uzaktan eğitim şifresi nasıl alınır?
  4. Selçuk Üniversitesi online eğitim mi?
  5. Selçuk Üniversitesi uzaktan eğitim Sınavları Nasıl Olacak?
  6. Selçuk Üniversitesi OBS Şifre Nasıl Alınır?
  7. Üniversite hibrit eğitim nasıl olacak?
  8. Uzaktan Sınav nasıl olacak?
  9. Selçuk Üniversitesi Yüz yüze eğitim ne zaman?
  10. Üniversite öğrenci şifresi nasıl alınır?

Selcuk üni uzaktan eğitim ne zaman başlıyor?

2021-2022 Güz Yarıyılı Uzaktan Eğitim Sistemi Öğrencilerimizin sisteme aktarılması için Danışman onayları beklenmektedir. Danışman onayları sona erdikten hemen sonra, 23.09.2021 tarihinde öğrencilerimiz de Uzaktan Eğitim sistemine giriş yapabileceklerdir.

Selcuk Universitesi uzaktan mi?

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE ! Yeni dönem Uzaktan Eğitim Sistemimizin çalışmaları devam etmektedir. Öğrencilerimizin sisteme aktarılması için Danışman onayları beklenmektedir. Danışman onayları 23.09.2021 tarihinde sonlanacaktır.

Selcuk uzaktan eğitim şifresi nasıl alınır?

Öğrenci otomasyonuna (https://obis.selcuk.edu.tr/) giriş yapamıyorsanız https://www.selcuk.edu.tr/uzaktan_egitim_uyg_ve_ars_mrkz/Ayrinti/9142-uzaktan-egitim-birim-temsilcileri adresinden biriminizin öğrenci işlerine ulaşarak şifre talebinde bulunabilirsiniz.

Selçuk Üniversitesi online eğitim mi?

Dr. Eken, “2020-2021 güz yarıyılında tamamen uzaktan eğitime geçilmiş olup dersin senkron veya asenkron işlenmesi, dersi veren öğretim elemanlarının isteğine bırakılmıştı. Sağlık Bilimleri ile ilgili birimlerde ise teorik dersler uzaktan verilmiş olup uygulamalı dersler yüz yüze yapıldı.

Selçuk Üniversitesi uzaktan eğitim Sınavları Nasıl Olacak?

Çevrimiçi sınav (çoktan seçmeli/boşluk doldurma/eşleştirme) Selçuk Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sınav Sistemi (https://uzaktansinav.selcuk.edu.tr) üzerinden, yazılı sınav/ödev/proje (https://uzaktanegitim.selcuk.edu.tr) üzerinden gerçekleştirilecektir. ... Her bir dersin sınavı ayrı ayrı olarak gerçekleştirilecektir.

Selçuk Üniversitesi OBS Şifre Nasıl Alınır?

Kıymetli Öğrenciler, Uzaktan Eğitim Sistemi tüm öğrencilerimizin kullanımına açılmıştır. Sisteme http://uzaktanegitim.selcuk.edu.tr bağlantısından Kullanıcı Adı kısmına öğrenci numaranızı Şifre kısmına mevcut öğrenci otomasyonu şifrenizi yazarak giriş yapabilirsiniz.

Üniversite hibrit eğitim nasıl olacak?

ÜNİVERSİTELERDE HİBRİT EĞİTİM NASIL OLACAK? Üniversitelerde, derslerin yüzde 40'ı veya herhangi bir dersin yüzde 40'ı uzaktan eğitim yoluyla yapılabilecek. Üniversiteler, hibrit eğitim sürecinde derslere yarı zamanlı olarak okula gidebilecek. Bir bölümünü ise evde uzaktan eğitim modeli ile işleyecek.

Uzaktan Sınav nasıl olacak?

Uzaktan Eğitim Sınav Sistemi Nasıldır? Vize Sınavları, internet üzerinden yapılmaktadır. Buna göre öğrenciler vize sınavlarını ev veya internet erişimi olan istediği bir ortamda bilgisayar başında "online" olarak yapacaktır.

Selçuk Üniversitesi Yüz yüze eğitim ne zaman?

Kararı sosyal medya hesabından duyuran Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Metin Aksoy "Üniversitemizin 19 Ağustos 2021 tarihli Senato Kararına göre, 20 Eylül itibarıyla 2021-2022 eğitim-öğretim yılında yüz yüze eğitim yapılacaktır. Sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle." ifadelerini kullandı.

Üniversite öğrenci şifresi nasıl alınır?

Yükseköğretim Bilgi Sistemine (YÖKSİS) giriş yaparken sistem 11 haneli T.C. Kimlik Numaranızı ve YÖKSİS şifrenizi girmenizi istemektedir. YÖKSİS şifrenizi üniversitelerin personel bilgi işlem bürolarından temin edebilirsiniz.