Il içi yer değiştirme başvurusu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Il içi yer değiştirme başvurusu nasıl yapılır?
  2. Il içi tayin isteme süresi kaç yıl?
  3. Il içi tayin başvurusu nasıl yapılır?
  4. 2021 il içi tayin nereye başvurulur?
  5. Norm kadro fazlası öğretmenler il içi tayin isteyebilir mi?
  6. 2021 il içi yer değiştirme nasıl yapılır?
  7. MEB il içi tayin 2021 nereden yapılır?

Il içi yer değiştirme başvurusu nasıl yapılır?

Yer değiştirme isteğinde bulunacak öğretmenler; Elektronik Başvuru Formu'na yansıtılacak kimlik, öğrenim, Bakanlık atama alanı, hizmet süresi, hizmet puanı ve benzeri bilgilerini başvuru yapmadan önce MEBBİS e-Personel Modülünden (Özlük) kontrol ederek yanlış ya da eksik bilgilerinin düzeltilmesini belgeye dayalı ...

Il içi tayin isteme süresi kaç yıl?

MEB resmen duyurdu, 8 Temmuz'da başlıyor. 3 yıl şartı bulunuyor. MEB'in açıklamasına göre il içi ve iller arası yer değiştirme duyurusu yayımlandı. Başvuru süreci başlıyor. İl içi yer değiştirme için başvurular 8 ila 14 Temmuz tarihleri arasında alınacak.

Il içi tayin başvurusu nasıl yapılır?

İl içi isteğe bağlı yer değiştirme için başvurular “mebbis.meb.gov.tr” veya “personel.meb.gov.tr” adreslerinde yer alan Elektronik Başvuru Formu doldurularak yapılacak.

2021 il içi tayin nereye başvurulur?

eksik bilgilerinin düzeltilmesini belgeye dayalı olarak eğitim kurumu, ilçe ve il millî eğitim müdürlüklerinden talep edeceklerdir.

Norm kadro fazlası öğretmenler il içi tayin isteyebilir mi?

CEVAP 4: Halen görev yaptıkları eğitim kurumunda ihtiyaç veya norm kadro fazlası olan öğretmenler zorunlu çalışma yükümlülüğüne ilişkin durumları da dikkate alınmak suretiyle, atama için başvuru yapabileceklerdir.

2021 il içi yer değiştirme nasıl yapılır?

İl içi isteğe bağlı yer değiştirme için başvurular “mebbis.meb.gov.tr” veya “personel.meb.gov.tr” adreslerinde yer alan Elektronik Başvuru Formu doldurularak yapılacak. İl içi yer değişikliği başvurularında öğretmenler en fazla 40 eğitim kurumu tercih yapabilecektir.

MEB il içi tayin 2021 nereden yapılır?

Başvurular, “mebbis.meb.gov.tr” veya “personel.meb.gov.tr” adreslerinde yer alan Elektronik Başvuru Formu doldurulmak suretiyle yapılacaktır.