WhatsApp'a alternatif ne var?

İçindekiler:

  1. WhatsApp'a alternatif ne var?
  2. WhatsApp yerine hangi program kullanılır?
  3. WhatsApp nasıl güvene alınır?
  4. Dedi nasıl bir uygulama?
  5. Chat in programı güvenli mi?
  6. Threema Güvenli mı?
  7. Chat in uygulaması güvenli mı?
  8. Elon Musk hangi mesajlaşma uygulaması?
  9. WhatsApp kullanmak guvenli mi?
  10. Dedi ücretsiz mi?
  11. Dedi nedir kimin?

WhatsApp'a alternatif ne var?

WhatsApp yerine kullanılabilecek Telegram, Signal, BİP, Dedi ve Viber gibi çeşitli yerli, yabancı kaynaklı uygulama bulunuyor.

WhatsApp yerine hangi program kullanılır?

Viber, akıllı telefonlar ve masaüstü işletim sistemleri için 3G ya da Wi-Fi ağları üzerinden anında mesajlaşma ve sesli görüşme imkânı sunan bir iletişim aracıdır. Metin mesajının yanı sıra kullanıcıların birbirlerine resimli, görüntülü ve sesli mesajlar göndermesine de imkân verir.

WhatsApp nasıl güvene alınır?

WhatsApp'ı Daha Güvenli Kullanmak İçin Uygulayabileceğiniz 5 Önemli İpucu
  1. Konumunuzu Paylaşıp, Paylaşmadığınıza Dikkat Edin. ...
  2. 2. WhatsApp'ı Uçak Modunda Kullanın. ...
  3. Hassas Konuşmalarınız İçin Sohbetinizin Şifrelenmiş Olduğundan Emin Olun. ...
  4. İki Adımlı Doğrulamayı Etkinleştirin. ...
  5. Güvenlik Bildirimlerini Açın.

Dedi nasıl bir uygulama?

Dedi, Android ve iOS işletim sistemine sahip akıllı telefonlarınızda kullanılabileceğiniz güvenli ve ücretsiz bir haberleşme uygulamasıdır. Dedi ile arkadaşlarınızla, ailenizle, sevdiklerinizle mesajlaşabilir, sesli ve görüntülü arama gerçekleştirebilirsiniz.

Chat in programı güvenli mi?

Chat-In ile sesli arama yapabilir, mesaj atabilir, resim, video, konum ve kişi rehber bilgisi paylaşabilirsiniz. Chat-In uçtan uca şifreleme yöntemiyle güvenli haberleşme sağlar.

Threema Güvenli mı?

Threema'yı tarayıcı üzerinden de güvenle kullanabilirsiniz. WhatsApp'ta olduğu gibi uygulama, biçimlendirme özelliklerinin yanı sıra konum ve dosya gönderimini de destekler. WhatsApp'a ek olarak kullanıcılar anket oluşturabilir ve her mesaja “beğeni” bırakabilirler.

Chat in uygulaması güvenli mı?

IOS ve Android platformlarında çalışan yeni nesil, ücretsiz, güvenli, modern, tam da ihtiyacınız olan bir mesajlaşma uygulamasıdır. Halihazırda 180 ülkede ve 200 binden fazla kullanıcı tarafından aktif olarak kullanılmaktadır. Chat-In uçtan uca şifreleme yöntemiyle güvenli haberleşme sağlar. ...

Elon Musk hangi mesajlaşma uygulaması?

Elon Musk'ın önerdiği mesajlaşma uygulaması Signal son zamanlarda WhatsApp'ın alternatifi olarak gündemdeydi. Mark Zuckerberg'in de Signal adlı WhatsApp rakibi mesajlaşma platformunu kullandığı ortaya çıktı. İşte şifreli şekilde sesli, görüntülü arama ve mesajlaşma uygulaması olan Signal hakkında merak edilenler…

WhatsApp kullanmak guvenli mi?

WhatsApp üzerinden arkadaşlarınızla ve ailenizle yaptığınız görüşmeler ve mesajlaşmalar, uçtan uca şifreleme ile korunur. ... Tüm kullanıcılar için olduğu gibi, Türkiye'deki kullanıcılar da yukarıda da belirtilen aynı gizlilik, uçtan uca şifreleme ve güvenlik özellikleriyle korunmaya devam ediyor.

Dedi ücretsiz mi?

Dedi tamamen ücretsiz bir uygulamadır. ... Dedi, güvenli mesajlaşma konusunda endüstri standartlarını belirleyen Signal uygulaması üzerine geliştirilmiştir. Kaynakları açıktır, herkes tarafından incelenebilir.

Dedi nedir kimin?

Dedi ile arkadaşlarınızla, ailenizle, sevdiklerinizle mesajlaşabilir, sesli ve görüntülü arama gerçekleştirebilirsiniz. DEDİ KİMİN, SAHİBİ KİM? Dedi uygulaması Türkiye merkezli bir uygulamadır. Dedi, Bilgi Teknolojileri ve İnternet Güvenliği Derneği (BTİDER) tarafından geliştirilmiş yerli bir uygulamadır.