YDA Group sahibi kim?

İçindekiler:

  1. YDA Group sahibi kim?
  2. YDA inşaat Hüseyin Arslan kimdir nerelidir?
  3. YDA nedir açılımı?
  4. YDA ne iş yapar?
  5. Ankara YDA Center kimin?
  6. Prof Dr Hüseyin Arslan kimdir?
  7. YDA West Avenue nerede?
  8. Kayseri Şehir Hastanesi hangi firma yaptı?
  9. Naci Koloğlu kimdir nerelidir?
  10. YDA Center Ankara kaç katlı?
  11. YDA Center ne zaman bitecek?
  12. Prof Dr Serdar Necmioğlu kimdir?
  13. Mustafa Karahan Diyarbakır hangi hastanede?
  14. Batikent rekreasyon projesi nerede?
  15. Batıkent Eski Carrefour yerine ne yapılacak?
  16. Konya Şehir Hastanesi kim yaptı?
  17. Kayseri Şehir Hastanesi kaç yataklı?
  18. Kolin inşaat sahibi kimdir nerelidir?

YDA Group sahibi kim?

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden 1992 yılında “Yüksek Onur” derecesi ile mezun olan Hüseyin ARSLAN, 1993 yılından bu yana YDA Group Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürütmektedir.

YDA inşaat Hüseyin Arslan kimdir nerelidir?

Hüseyin Arslan, yılında Taşköprü ilçesinin Aşağı Çayırcık Köyü'nde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Taşköprü'de bitirdikten sonra İstanbul Vefa Lisesi'nde 2 yıl okudu ve Taşköprü Lisesi'nden mezun oldu.

YDA nedir açılımı?

Ankara merkezli 'Yaşar Dede Arslan'ın (YDA) patronu Hüseyin Arslan, 1993'te babasının vefatıyla 22 yaşında patron oldu.

YDA ne iş yapar?

YDA Group; Havacılık sektöründe müşavirlik, proje geliştirme, finansman, yapım ve işletme olmak üzere bütün alanları kendi bünyesinde...

Ankara YDA Center kimin?

YDA Center; Ankara Büyükşehir Belediyesi'yle yapılan kat karşılığı inşaat arsa payı devri sözleşmesi kapsamında, Çankaya ilçesi, Karakusunlar Mahallesi, 29096 ada 6 (yeni 10) parsel üzerinde, ofis ve ticari alanlardan oluşan bir gayrimenkul geliştirme projesidir.

Prof Dr Hüseyin Arslan kimdir?

Halen İstanbul Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı olarak görev yapan ve evli, üç çocuk babası olan Prof. Dr. Hüseyin ARSLAN tarihinden itibaren TÜBİTAK Bilim Kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

YDA West Avenue nerede?

West Avenue projesi Ankara'nın en işlek bölgelerinden Batıkent'te inşa ediliyor.Proje karma konseptte dizayn ediliyor.

Kayseri Şehir Hastanesi hangi firma yaptı?

uhdesinde YDA (%100) tarafından yapımı gerçekleştirilen Türkiye'nin en büyük şehir hastaneleri arasında yer alan 1607 yataklı 415 Milyon Avro toplam yatırım değerine sahip Kayseri Şehir Hastanesi tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldı.

Naci Koloğlu kimdir nerelidir?

Naci Koloğlu aslen Elazığlı'dır. Naci Koloğlu Kolin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanıdır. 1946 senesinde Elazığ'da dünyaya gelen Naci Koloğlu iş hayatına KOLSAN A.Ş.

YDA Center Ankara kaç katlı?

37 YDA Center/Kat sayısı

YDA Center ne zaman bitecek?

YDA Grup tarafından hayata geçirilen YDA Center ne zaman teslim sorusunun yanıtı şu şekilde; Projede ofisler Eylül 2018 tarihinde teslim edilecek. Toplam 567 ofisten oluşan projede ofislerin büyüklükleri metrekare arasında değişim gösteriyor.

Prof Dr Serdar Necmioğlu kimdir?

N Serdar Necmioglu iyi bilinir Ortopedist 32 yıldan fazla deneyime sahip. O yürütmekte uzman Artroplasti, Travma Cerrahisi, Omurga Cerrahisi, Diz ve Kalça Protezi. Doktor, Marmara ve Van depremlerinin kurbanlarına üstün hizmet verdiği için ödüllendirildi. Çok sayıda konferans, kongre, kurs ve mesleki eğitime katıldı.

Mustafa Karahan Diyarbakır hangi hastanede?

Konsültan Öğretim Üyesi, Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı (2017 - …)

Batikent rekreasyon projesi nerede?

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yenimahalle İlçesi Batıkent Mahallesi Kent Merkezinde bulunan proje alanı yaklaşık 320.250 m²'lik bir alanı kapsamaktadır.

Batıkent Eski Carrefour yerine ne yapılacak?

Yıkımı devam eden CarrefourSA AVM yerine yapılması planlanan Ankara Park City AVM.

Konya Şehir Hastanesi kim yaptı?

Bir YDA Group iştiraki olan ATM Sağlık Konya Yatırım ve İşletme A.Ş. tarafından yapılan Konya Şehir Hastanesi PPP (Kamu-Özel İşbirliği) Modeli ile hayata geçirilmiştir.. 1250 yatak kapasiteli Konya Şehir Hastanesi'nin ilk etapta 862 yataklı kısmı tamamlanarak hizmete açıldı.

Kayseri Şehir Hastanesi kaç yataklı?

Kayseri Şehir Hastanesi; 466.379 m² kapalı alan ve 281.480 m² açık alana kurulu olup 500 yataklı Genel, 273 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk, 200 yataklı Fizik Tedavi, 100 Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri, 120 yataklı Psikiyatri ve 414 yataklı Kalp Damar hastanesi, 413 Poliklinik Odası; Erişkin, Çocuk, Yeni Doğan, Yanık ...

Kolin inşaat sahibi kimdir nerelidir?

Naci Koloğlu aslen Elazığlı'dır. Naci Koloğlu Kolin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanıdır. 1946 yılında Elazığ'da dünyaya gelen Naci Koloğlu iş hayatına KOLSAN A.Ş. adlı şirket ile başlamıştır.