Gaün online mı?

İçindekiler:

  1. Gaün online mı?
  2. Gaziantep Üniversitesi kayit nasıl yapılır?
  3. Gaziantep Üniversitesi Devlet üniversitesi mi?
  4. Gaün yatay geçiş nasıl yapılır?
  5. E kayıt nasıl yapılır?
  6. Gaziantep Üniversitesi hangi semtte?
  7. Gaziantep Türk mü Kürt mü?
  8. Gaziantep Üniversitesi merkeze ne kadar uzaklıkta?
  9. Ek 1 maddesine göre yatay geçiş ne demek?
  10. Lisans yatay geçiş ne zaman yapılır?
  11. Üniversiteye nasıl kayıt olunur?

Gaün online mı?

PLANLAMALAR. Korona-19 uygulamaları ve önlemleri kapsamında üniversitemizdeki tüm faaliyetler (eğitim-öğretim, ders, toplantı vb. ) Uzaktan Eğitim Merkezi üzerinden online olarak organize edilmiştir.

Gaziantep Üniversitesi kayit nasıl yapılır?

Üniversitemize yeni kayıt olan birinci sınıf öğrencilerinin e-kayıt sistemine (öğrenci bilgi sistemi'ne) giriş yaparak ders kayıtlarını yapmaları gerekmektedir. Öğrenci e-kayıt sistemine (öğrenci bilgi sistemi'ne) giriş için kullanıcı adınız öğrenci numaranız, şifreniz TC numaranızın ilk beş rakamıdır.

Gaziantep Üniversitesi Devlet üniversitesi mi?

Gaziantep Üniversitesi, öğretime 1973 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi`ne bağlı Makine Mühendisliği Bölümü ile başlamış ve 1987 yılında üniversite tüzel kişiliğini kazanmış olan, Gaziantep`te bulunan bir devlet üniversitesidir.

Gaün yatay geçiş nasıl yapılır?

YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI Başvuru için öğrencilerin Üniversitemize gelmelerine gerek yoktur. Başvurular elektronik ortamda (on-line) olarak yapılacak olup; Posta, e-posta, kargo veya şahsen başvuru kabul edilmeyecektir.

E kayıt nasıl yapılır?

Elektronik kayıtlar e-Devlet üzerinden alınacak. Yerleşen adaylar e-devlet şifreleri ile https://www.turkiye.gov.tr adresine giriş yaparak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı bölümünden kayıt işlemleri yapabileceklerdir.

Gaziantep Üniversitesi hangi semtte?

Gaziantep Üniversitesi, Gaziantep'in merkez ilçesi Şehitkamil'e bağlı Osmangazi Mahallesi, Üniversite Bulvarı üzerinde bulunur.

Gaziantep Türk mü Kürt mü?

Kürtlerin Gaziantepte çoğunluk olduğu tek ilçedir ilçenin %60 lık kısmı Kürt geri kalanı ise Türk nüfustan oluşmaktadır Arap nüfusta azınlık olarak mevcuttur. Gaziantep'te Kürt nüfusun çoğunlukta oldugu bir tane ilçe vardır. O da Islahiye ilçesidir. İlçe nufusunun %60 kadarı Kürtlerden oluşmaktadır.

Gaziantep Üniversitesi merkeze ne kadar uzaklıkta?

Ana Kampus Gaziantep-Kilis karayolu üzerinde şehir merkezine 7 km uzaklıktadır. Üniversitemizin ana kampus, taşralar ve istimlakı gerçekleştirilen alanlarla birlikte şu andaki toplam alanı 2.426.500m2 olup, Yelligedik İl Ormanının 840 dönümlük kısmı Üniversite arazisi içerisindedir.

Ek 1 maddesine göre yatay geçiş ne demek?

Merkezi Yerleştirme Puanıyla Lisans Yatay Geçiş (Ek Madde 1) nedir? Öğrencinin kayıt olduğu yıldaki merkezi yerleştirme puanlarının başka bir diploma programının girdiği yıldaki taban puanına eşit veya yüksek olması halinde yapabildiği geçiş türüdür.

Lisans yatay geçiş ne zaman yapılır?

Geçiş Zamanı: Öğrenciler en erken 1. öğretim yılını tamamladıklarında yatay geçiş başvurusu yapabilir. Hazırlık ilk yıl sayılmaz, öğrencilerin not ortalamasının hesaplanabilmesi için bölümlerinde bir yılı tamamlamaları gerekir.

Üniversiteye nasıl kayıt olunur?

ÜNİVERSİTE KAYITLARI NASIL YAPILIR? YÖK'ün e-Devlet üzerinden sunduğu hizmetlerin yer aldığı sayfada bulunan "Üniversite e-Kayıt" uygulamasını tıklayarak, "https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit" adresi üzerinden elektronik kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek.