Zahide Yetiş hangi ev reklamı?

İçindekiler:

  1. Zahide Yetiş hangi ev reklamı?
  2. FuzulEv den nasıl ev alınır?
  3. Fuzul Oto kime ait?
  4. FuzulEv kime ait?
  5. FuzulEv nasıl oluyor?
  6. Fuzul Oto sistemi nasıl işliyor?
  7. Fuzul Oto nasıl çalışır?

Zahide Yetiş hangi ev reklamı?

M.A.R.K.A. imzalı reklam filminde ev ve otomobil sahibi olma niyetindeki bir ailenin karşısına şişeden çıkan Zahide Yetiş ve Kadir Çöpdemir, FuzulEv'de 870 TL taksitle ev, FuzulOto'da ise 570 TL taksitle otomobil sahibi olabileceklerini söylüyor.

FuzulEv den nasıl ev alınır?

Başvurunuzu çağrı merkezimizi arayarak, başvuru formunu doldurarak veya E-Şube üzerinden başlatabilirsiniz. Müşteri temsilcilerimizin yardımıyla size en uygun modeli seçip sisteme dahil olabilirsiniz. Başvuru formunu imzaladıktan ve Organizasyon Ücretini yatırdıktan sonra sistem aktifleşir.

Fuzul Oto kime ait?

Fuzul Şirketler Grubu bünyesinde kurulmuş olan Fuzul Oto, ödeme güçlüğü çeken ve/veya banka faizleri ile uğraşmak istemeyen tüketicilerin otomobil satın alma hayallerini gerçekleştirmek üzere faaliyete geçmiştir.

FuzulEv kime ait?

Peki, Fuzulev kimin? Fuzulev'in bünyesinde yer aldığı Fuzul Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal'dır. Fuzul şirketler grubu bünyesinde bulunan Fuzul Otomotiv 1992 yılında faaliyetine başlamıştır.

FuzulEv nasıl oluyor?

Her ay yapılan çekilişle, gruplara dahil olan bir kişi ev sahibi olur. Çekiliş sonucunda en son ev sahibi olan grup üyesi son aya kadar beklemez. Evini vadenin yarısında almış olur. ... Teslim tarihi geldiğinde Türkiye'nin her yerinden; dilediğiniz evi satın alabilir, taksitlerinizi öderken kendi evinizde oturabilirsiniz.

Fuzul Oto sistemi nasıl işliyor?

Çekilişe katılırsanız sıra size geldiğinde önceden belirlediğiniz miktardaki bir otomobili sizin için peşin olarak alır ve size teslim ederiz. Çekilişe katılmadığınız bir model tercih ederseniz otomobilinizi beraber belirlediğimiz bir sürede alırız ve size teslim ederiz. Taksitlerinizi öderken faiz ödemezsiniz.

Fuzul Oto nasıl çalışır?

Önce alacağınız otomobilin fiyatını ve kaç taksitte ödeyeceğinizi belirleriz. İster çekilişli ister çekilişsiz modellerden birini seçersiniz. Altın günündeki gibi sizi otomobil almak isteyen kişilerden oluşan bir gruba dahil ederiz. Siz taksitlerinizi ödemeye devam ederken kendi otomobilinizin keyfini yaşarsınız.