Kimlikleri yenileme ne zaman son?

İçindekiler:

  1. Kimlikleri yenileme ne zaman son?
  2. Nüfus cüzdanı değişimi için neler gerekli?
  3. Kimlik değiştirmek için nasıl randevu alınır?
  4. Nüfus kağıdı yenileme ücreti ne kadar?
  5. Kimlik ve ehliyet değiştirme süresi ne zaman bitiyor?
  6. Nüfus cüzdanı değiştirme süresi ne zaman bitiyor?

Kimlikleri yenileme ne zaman son?

YENİ KİMLİK SON TARİH Kimlik yenileme son tarih Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından açıklandı. Kimlik yenileme işlemleri 31 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek.

Nüfus cüzdanı değişimi için neler gerekli?

İşte yeni kimlik için gerekli belgeler: Nüfus cüzdanı/kimlik kartı, uluslararası aile cüzdanı, pasaport, sürücü belgesi. Kurumların kendi mevzuatlarında kimlik yerine geçen belge. Bir adet biyometrik fotoğraf.

Kimlik değiştirmek için nasıl randevu alınır?

Randevu almak için iki yol bulunmaktadır. İlk yol Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü web sitesi üzerinden yapılmaktadır. İkinci yol ise ALO 199 çağrı merkezinden yapılmaktadır. Yeni kimlik randevusu almak için gerekli bazı bilgiler bulunuyor.

Nüfus kağıdı yenileme ücreti ne kadar?

Kimlik yenileme ücreti 2021 yılında; Kimlik kartının değiştirilmesi nedeniyle: 30,00 TL, Kimlik kartının kaybı nedeniyle: 60,00 TL'dir.

Kimlik ve ehliyet değiştirme süresi ne zaman bitiyor?

EHLİYET YENİLEME SON GÜN Yani Genel Müdürlük tarafından daha önce 31 Aralık 2020 olarak belirtilen eski tip sürücü belgelerinin değiştirilme süresi ile ilgili yapılan açıklamada yeni tarih ise 31.12.2022 olarak belirtildi.

Nüfus cüzdanı değiştirme süresi ne zaman bitiyor?

Eski kimlik geçerlilik tarihi 2023 yılına kadardır. 2023 yılından itibaren tüm Türk vatandaşları yeni nüfus cüzdanlarına geçiş yapmış olmaları gereklidir.