Figuranlar ne kadar para alıyor?

İçindekiler:

  1. Figuranlar ne kadar para alıyor?
  2. Can Yaman bölüm başı ne kadar alıyor?
  3. Özge Gürel bölüm başı ne kadar alıyor?
  4. Can Yaman italyanca biliyor mu?
  5. Can Yaman boyu ne kadar?
  6. Özgür Balakar nereli?
  7. Özgür Balakar sevgilisi kim?

Figuranlar ne kadar para alıyor?

Sinema, tiyatro ve dizilerde yer alan figüran oyuncuların ücretleri farklılık göstermektedir. Figüranlar ortalama olarak çalıştıkları gün için 150 TL ile 250 TL arasında olan bir ücret almaktadır. Bu kişiler setlerde yemek verildiği için de yemek ihtiyaçları adına ekstra ücret ödemesine de gerek yoktur.

Can Yaman bölüm başı ne kadar alıyor?

Can Yaman, 10 bölüm olarak tasarlanan dizide başrol oyuncusu olarak sözleşme imzaladı. 31 yaşındaki yakışıklı oyuncu, 'Sandokan' dizisinden bölüm başına da 100 bin Euro yani yaklaşık 925 bin TL alacak.

Özge Gürel bölüm başı ne kadar alıyor?

Dizinin Öykü'sü Özge Gürel'in ise 4 bin TL olan bölüm başı ücreti ise 7 bin TL'ye çıkartıldı. Yani aylık 30 bin TL civarı.

Can Yaman italyanca biliyor mu?

Can Yaman, Cüneyt Sayıl'dan oyunculuk eğitimi aldıktan sonra oyunculuğa başlamıştır. Lisanslı basketbolcu olan yakışıklı oyuncu ayrıca Futbol, Gitar, Piyano, Bateri, Masa Tenisi, Rafting, Badminton'la ilgileniyor. Türkçe, Lazca, İtalyanca, İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Can Yaman boyu ne kadar?

Erkenci Kuş dizisinde Can Divit karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Demet Özdemir ile birlikte güzel bir uyum yakalamıştır. 1.

Özgür Balakar nereli?

ÖZGÜR BALAKAR KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR? Uzun makarna hesabıyla tanınan Özgür Balakar, 10 Haziran 1998 yılında Kocaeli'nde dünyaya geldi. Binlerce takipçisi olan Özgür Balakar, TikTok'ta çektiği playback, dans ve ağır çekim videolarıyla oldukça geniş bir takipçi kitlesine ulaştı.

Özgür Balakar sevgilisi kim?

Özgür Balakar sevgilisi. Bir dönem uzunmakarna Uğur Bay ile sevgiliydi.