Gülay Özdem hangi dizide oynadı?

İçindekiler:

  1. Gülay Özdem hangi dizide oynadı?
  2. Gülay Özdem kaç yaşındadır?
  3. Gülay Özdem Kimdir haber?
  4. Gülay Özdem nereli?
  5. Gülay Özdem hangi filmlerde oynadı?
  6. Osman Aydın Kimdir?
  7. Gülay Özdem şimdi ne yapıyor?
  8. Gülay Özdem burcu nedir?
  9. Özge ağyar kimdir?
  10. Gülay Özdem hangi kanalda spikerlik yaptı?
  11. Gülay Özdem neden ayrıldı?
  12. SILA Türkoğlu kaç yaşinda?
  13. Halil Ibrahim Ceyhan kimdir yaşı?
  14. Osman Aydın Kimdir oyuncu?
  15. Osman Aydın kaç doğumlu?

Gülay Özdem hangi dizide oynadı?

TRT Haber, NTV, CNN Türk, Habertürk gibi kanallarda haber sunan Gülay Özdem, Kanal 7'de ekranlarına gelen 'Emanet' dizisindeki 'İkbal' rolüyle izleyici karşısına çıktı.

Gülay Özdem kaç yaşındadır?

43 yaşında () Gülay Özdem/Yaş

Gülay Özdem Kimdir haber?

yılında dünyaya gelen Gülay Özdem, İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Dokuz Eylül Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünde başladığı üniversite eğiitmini yarıda bırakarak spikerliği seçmiş ve o yıllarda İzmir'de Radyo-Mega, Star FM, Radyo Spor, Radyo Pink ve Best FM gibi radyolarda çalışmıştır.

Gülay Özdem nereli?

İstanbul ili Gülay Özdem/Doğum yeri

Gülay Özdem hangi filmlerde oynadı?

Çakallarla Dans 52018 Gülay Özdem/Filmler

Osman Aydın Kimdir?

1986, İzmit / Kocaeli doğumlu. İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu Uluslararası Lojistik Bölümü mezunudur.Tv8'de yer alan Fenomen yarışmasıyla yer alarak tanınmıştır. İlk kez 2017'de oyunculuk deneyimi yaşadığı Türk Malı dizisinde Eren karakterini, 2020'de rol aldığı Emanet dizisinde Selim karakterini canlandırdı.

Gülay Özdem şimdi ne yapıyor?

GÜLEY ÖZDEM ARTIK DİZİ OYUNCUSU Ardından da bir müzik klibinde ve 'Çakallarla Dans 5' filminde oynadı. "Ekranda sarışın spiker saltanatını yıkan" Gülay Özdem şimdi artık haber spikeri ya da sunucu alarak değil dizi oyuncusu olarak ekrana geliyor.

Gülay Özdem burcu nedir?

1978 doğumlu olan Gülay Özdem, 2020 yılı itibariyle 42 yaşındadır ve bekardır. Gülay Özdem 1.60 metre boyunda, 54 kilo ve boğa burcudur.

Özge ağyar kimdir?

Tiyatro ve dizi film oyuncusu. 1982, İstanbul doğumlu. ... Tiyatro oyunculuğuyla da tanınan özge Ağyar, ilk kez 2019 yılında Yemin dizisinde bir polisi canlandırmıştı. 2020'de oynadığı ikinci dizisi Emanet adlı dizide Karanfil karakterine hayat verdi.

Gülay Özdem hangi kanalda spikerlik yaptı?

Haber spikerliği kariyerinden sonra Gülay Özdem şimdi oyuncu olarak ekranlarda boy gösteriyor. Kanal 7'de ekrana gelen 'Emanet' dizisiyle oyunculuğa adım atan Gülay Özdem, "Ekranlardaki sarışın saltanatını yıkan esmer spiker" olarak tanınıyor.

Gülay Özdem neden ayrıldı?

NEDEN AYRILDI? Emanet dizinde İkbal karakteri öldüğü, Zuhal'in itmesi sonucu yüksekten düşerek ağır yaralandı ve olay yerinde hayatını kaybetti. İkbal karakteri öldüğü için Gülay Özdem'in de diziden ayrıldığı kesinleşti. Dizinin final bölümüne yaklaşırken Gülay Özdem (İkbal) senaryo gereği diziden çıktı.

SILA Türkoğlu kaç yaşinda?

22 yaşında () Sıla Türkoğlu/Yaş

Halil Ibrahim Ceyhan kimdir yaşı?

Halil İbrahim Ceyhan, 1986 yılında İstanbul'da doğdu. Ceyhan, 1.80 boyunda ve yılında Best Model of Turkey yarışmasına katıldı.

Osman Aydın Kimdir oyuncu?

1986, İzmit / Kocaeli doğumlu. İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu Uluslararası Lojistik Bölümü mezunudur.Tv8'de yer alan Fenomen yarışmasıyla yer alarak tanınmıştır. İlk kez 2017'de oyunculuk deneyimi yaşadığı Türk Malı dizisinde Eren karakterini, 2020'de rol aldığı Emanet dizisinde Selim karakterini canlandırdı.

Osman Aydın kaç doğumlu?

1946 (75 yıl yaşında) Osman Aydın/Doğum tarihi