Telefon hattı kimin üzerine Sorgulama?

İçindekiler:

  1. Telefon hattı kimin üzerine Sorgulama?
  2. Üzerime kaç hat olduğunu nasıl öğrenebilirim?
  3. E-Devlet Mobil Hat Sorgulama Nasıl Yapılır?
  4. En fazla kaç adet faturalı hat alabilir?
  5. Ev telefonu kimin üzerine kayıtlı?
  6. Üzerime şirket açıldığını nasıl öğrenirim?

Telefon hattı kimin üzerine Sorgulama?

- "KIM" yazıp boşluk bırakıp 10 haneli GSM numarası' nı yazarak 7048' e sms gönderebilirsiniz. * 11842 yoluyla dilerseniz isim - soyad bilgilerinden dilerseniz telefon numarasından sorgulama yapabilirsiniz. 7048' den sms yoluyla ise sadece GSM numarasının kimin adına kayıtlı olduğu sorgulanabilir.

Üzerime kaç hat olduğunu nasıl öğrenebilirim?

e-devlet üzerinden vatandaşlar şifre ve TC kimlik numarası ile giriş yapıldıktan sonra arama kısmına mobil hat sorgulama yazarak hizmet verilen bölüme ulaşabilirsiniz. Sorgulama tüm GSM hatlarında yapıldığı için adınıza açılan tüm hatları görebilirsiniz.

E-Devlet Mobil Hat Sorgulama Nasıl Yapılır?

e-Devlet Kapısı'na şifre ve T.C. kimlik numaranız ile giriş yaptıktan sonra e-Hizmetler bölümünden Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nu seçin. Bu kategorideki alt başlıklar arasında "Mobil Hat Sorgulama"yı tıklayın.

En fazla kaç adet faturalı hat alabilir?

Bu kapsamda, Bilgi Teknolojileri İletişim Kurumu (BTK) ve GSM şirketlerinin yetkilileriyle yapılan toplantılar sonucunda sınırsız olarak alınabilen hat sayısı; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için 15(onbeş) adet, yabancı uyruklu şahıslar için 3(üç) adet ile sınırlandırıldı.

Ev telefonu kimin üzerine kayıtlı?

Türk Telekom Bilinmeyen Numaralar Servisi 118'in yeni numarası: 11811. 11811; bilinmeyen sabit telefon numaraları için 7 gün 24 saat boyunca sorgulama yapma imkanı sunar. 11811'e tüm sabit telefon ve GSM operatörlerinden ulaşılabilir.

Üzerime şirket açıldığını nasıl öğrenirim?

E-Devlet üzerinden üzerime kayıtlı şirket sorfulaması kolayca yapılabilir. E-Devlet'de "Hizmetler" sekmesinde "Gümrük ve Ticaret Bakanlığı" başlığı altında "Sahibi / Ortağı / Yetkilisi Olduğum Ticari İşletme veya Şirketler" seçeneğine tıklayarak anında tüm kayıtları görebilirsiniz.