Kardelen Tv nin frekansı kaç?

İçindekiler:

  1. Kardelen Tv nin frekansı kaç?
  2. Çay tv nin frekansı kaç?
  3. Kardelen Tv'ye ne oldu?
  4. Kaçkar TV yayında mı?
  5. Kardelen TV sahibi kimdir?
  6. Kaçkar TV hangi uyduda?
  7. Kaçkar TV ye ne oldu?

Kardelen Tv nin frekansı kaç?

c. Açılan pencerede yine uydu alıcısının marka modeline göre; 'TP FREKANSI','ALIŞ FREKANSI','FREKANS','UYDU FREKANSI' seçeneklerinden biri belirecektir,YUKARI-AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip kumandada bulunan rakam tuşlarını kullanarak Kardelen TV'nin yeni frekansı olan '12685Mhz' değerini girin.

Çay tv nin frekansı kaç?

3. Açılan pencerede yine uydu alıcısının marka modeline göre ; ' TP FREKANSI ' , ' ALIŞ FREKANSI ' , ' FREKANS ' , ' UYDU FREKANSI ' seçeneklerinden biri belirecektir , YUKARI - AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip kumandada bulunan rakam tuşlarını kullanarak Çaytv'nin yeni frekansı olan ' 12685 ' ...

Kardelen Tv'ye ne oldu?

Anadolu'nun dünyaya açılan penceresi Kardelen TV, yeni frekansında daha güçlü ve daha yüksek çözünürlükle yayınlarına devam ediyor. ... 1 Temmuz itibari ile TÜRKSAT uydusu üzerinden (frekans: 12685 Mhz - Sembol: 30000 - Polarization: Vertical (V) Dikey - Fec: 5 / 6) frekans bilgileri üzerinden yayınlarına devam edecek.

Kaçkar TV yayında mı?

KAÇKAR TV HD YAYINA GEÇTİ. Türksat 4A Frekansımız 1 Ağustos itibariyle değişTİ. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için HD frekansla yayınlarımıza devam ediyoruz.

Kardelen TV sahibi kimdir?

Kardelen TV Kurumsal Firma: PALANDÖKEN BASIN YAYIN TELEVİZYON RADYO REKLAMCILIK GAZETECİLİK SAN. TİC. A.Ş.

Kaçkar TV hangi uyduda?

KAÇKAR TV Kanalı 12422 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri ise V - Dikey'dır. Kapsama değeri Batı, SR değeri 27500 ve FEC değeri 3/4 olarak girilmesi gerekir. KAÇKAR TV kanalı olarak yayın yapmaktadır.

Kaçkar TV ye ne oldu?

İŞTE KAÇKAR TVNİN HD YAYIN FREKANSI KAÇKAR TV HD YAYINA GEÇTİ. Türksat 4A Frekansımız 1 Ağustos itibariyle değişTİ. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için HD frekansla yayınlarımıza devam ediyoruz.