iPhone garanti kaç yıl?

İçindekiler:

  1. iPhone garanti kaç yıl?
  2. Apple Watch garanti sorgulama nasıl yapılır?
  3. iPhone 12 garanti süresi ne kadar?
  4. iPhone türkiye kayıtlı olduğunu nasıl anlarız?
  5. iPhone garanti nerede yazar?
  6. Apple Watch garanti neyi kapsar?
  7. Apple Airpods garanti süresi ne kadar?
  8. Apple 1 yıllık sınırlı garanti ne demek?
  9. Apple orjinal olup olmadığını nasıl anlarız?
  10. iPhone hangi ülke olduğunu öğrenme?
  11. iPhone sınırlı garanti ne demek?
  12. Apple'ın sınırlı garantisi kapsamındadır ne demek?
  13. Imei garanti sorgulama mi?
  14. AirPods nasıl kapatılır?
  15. AirPods bozuldu ne yapmalıyım?

iPhone garanti kaç yıl?

Apple, orijinal pakette yer alan Apple markalı iPhone, iPad veya iPod donanımları ile aksesuarlarını (“Apple Ürünü”), Apple'ın yayımlanan kullanım kılavuzlarına uygun kullanılmaları halinde, ürünün perakende olarak son kullanıcı alıcı tarafından satın alınmasından itibaren BİR (1) YIL süre ile (“Garanti Süresi”) ...

Apple Watch garanti sorgulama nasıl yapılır?

Garantinizle veya AppleCare planınızla ilgili bilgileri bulma
  1. checkcoverage.apple.com adresine gidin.
  2. Aygıtınızın seri numarasını girin.
  3. Ekrandaki yönergeleri izleyin.

iPhone 12 garanti süresi ne kadar?

Apple İki Yıllık Sınırlı Garantisi, isteğe bağlı üretici garantisidir. İşbu garanti, uygun olmayan mallar da dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, Türkiye'deki tüketici kanunu ile sağlanan haklardan bağımsız haklar sunar.

iPhone türkiye kayıtlı olduğunu nasıl anlarız?

Bu hizmet ile mobil cihazınızın yasal yollar ile ithal edilip edilmediğini ve kayıp/çalıntı olup olmadığını, cihazınıza ait IMEI numarasını sorgulatarak öğrenebilirsiniz. IMEI numaranızı, cihazınızın numara çevirme ekranına *#06# yazarak öğrenebilirsiniz.

iPhone garanti nerede yazar?

iPhone cihazların garanti süresini sorgulamak için öncelikle, cihazın seri numarasını bilmeniz gerekiyor. Bunun için Ayarlar'a girerek Genel seçeneğinde Hakkında kısmına girmeniz yeterli. Cihazınızın seri numarasını öğrendikten sonra Apple'ın garanti durumu sayfasına tıklayın.

Apple Watch garanti neyi kapsar?

Apple Watch'unuz ve Apple markalı aksesuarlarınız, ürününüzü satın aldığınız tarihten itibaren üretimden kaynaklanan sorunlara karşı Apple Sınırlı Garantisi kapsamındadır. Garanti süresi modele göre değişir. Apple Sınırlı Garantisi, Türkiye'deki tüketiciyi koruma yasalarının sağladığı haklara ek olarak sunulur.

Apple Airpods garanti süresi ne kadar?

Apple Sınırlı Garantisi iPhone'unuzu ve Apple markalı aksesuarlarınızı, satın aldığınız tarihten itibaren bir yıl boyunca üretim hatalarına karşı garanti kapsamına alır.

Apple 1 yıllık sınırlı garanti ne demek?

Yalnızca Apple Markalı ve Beats Markalı Ürünler İçin. Apple İki Yıllık Sınırlı Garantisi, isteğe bağlı üretici garantisidir. İşbu garanti, uygun olmayan mallar da dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, Türkiye'deki tüketici kanunu ile sağlanan haklardan bağımsız haklar sunar.

Apple orjinal olup olmadığını nasıl anlarız?

Ürününüz sizde değilse veya açılmıyorsa
  1. Ürününüzün orijinal ambalajı duruyorsa seri numarasını bulmak için barkodu kontrol edebilirsiniz.
  2. Ürününüzün seri numarasını ayrıca orijinal ürün makbuzunda veya faturasında da bulabilirsiniz.

iPhone hangi ülke olduğunu öğrenme?

Hakkında Menüsünde Gözüken Model Numarası
KodBölge
LAKolombiya, Ekvator, El Salvador, Guatemala, Honduras, Peru
LEArjantina
LLAmerika Birleşik Devletleri
LZŞili, Paraguay, Uruguay
36 satır daha

iPhone sınırlı garanti ne demek?

Apple İki Yıllık Sınırlı Garantisi, isteğe bağlı bir üretici garantisidir. Uygun olmayan mallar da dahil fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere, Türk tüketici kanununda sağlanan haklardan bağımsız haklar sunar. ... ZIMNİ GARANTİLER REDDEDİLEMEDİĞİ TAKDİRDE, SÖZ KONUSU GARANTİLERİN SÜRESİ İŞBU GARANTİ SÜRESİ İLE SINIRLIDIR.

Apple'ın sınırlı garantisi kapsamındadır ne demek?

Apple İki Yıllık Sınırlı Garantisi, isteğe bağlı bir üretici garantisidir. Uygun olmayan mallar da dahil fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere, Türk tüketici kanununda sağlanan haklardan bağımsız haklar sunar. ... ZIMNİ GARANTİLER REDDEDİLEMEDİĞİ TAKDİRDE, SÖZ KONUSU GARANTİLERİN SÜRESİ İŞBU GARANTİ SÜRESİ İLE SINIRLIDIR.

Imei garanti sorgulama mi?

Cihazınızın garanti durumu hakkındaki bilgilere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Bilgi: IMEI numarasını *#06# tuşlayarak öğrenebilirsiniz.

AirPods nasıl kapatılır?

Söz konusu özelliği kapatmak için AirPods Şarj Kutusunu açıp iOS veya iPadOS aygıtınızda Ayarlar > Bluetooth'a gidin. Aygıt listesinde AirPods Pro'nuzun yan tarafındaki bilgi düğmesine dokunun.

AirPods bozuldu ne yapmalıyım?

Pil seviyeleri yeterli görünüyorsa kulaklıkları tekrardan takmayı deneyin. Eğer bir AirPod hâlâ çalışmıyorsa Ayarlar / Bluetooth kısmına gidip 'i' simgesine dokunun. Bu Cihazı Unut düğmesiyle bağlantıyı kaldırın. Her iki AirPod'u da şarj kutusuna koyup kapağı kapatın.