ITÜ online kayıt nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. ITÜ online kayıt nasıl yapılır?
  2. ITÜ öğrenci girişi nasıl yapılır?
  3. ITÜ ders kayıt ne zaman?
  4. ITÜ kayıt yenileme nasıl yapılır?
  5. ITÜ sise nasıl girilir?
  6. İTÜ yardım bileti nasıl oluşturulur?
  7. İTÜ eğitim nasıl olacak?
  8. ITÜ ders kaydı nasıl yapılır?
  9. ITÜ yüz yüze eğitim ne zaman?
  10. İTÜ pasif öğrenci ne demek?
  11. İTÜ sise nasıl girilir?
  12. E-kayıt yaptırmak yeterli mi?
  13. ITÜ Kullanıcı Adı ve Şifre Nasıl Alınır?
  14. ITÜ sisteme giriş şifresi nasıl alınır?
  15. ITÜ online eğitim nasıl olacak?
  16. ITÜ ders programı nereden öğrenilir?

ITÜ online kayıt nasıl yapılır?

Sisteme giriş yaptıktan sonra kullanman gereken hizmet e-hizmetler ' de bulunan Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı kısmında yer alan Üniversite e-Kayıt olacak. Ya da giriş yaptıktan sonra https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit linkine girerek sistemin seni yönlendirmesini takip edip e kaydını tamamlayabilirsin.

ITÜ öğrenci girişi nasıl yapılır?

İTÜ Öğrenci Bilgi Sistemine Giriş için https://www.sis.itu.edu.tr/ adresi üzerinden “ÖBS Giriş” bağlantısı sizi iki aşamalı kimlik güvenlik denetiminin ilk aşaması için İTÜ Giriş sayfasına yöneltecektir.

ITÜ ders kayıt ne zaman?

Yaz Öğretim Ders Kaydı İçin Giriş Yaz Öğretimi Ders Kaydı 5-7 Temmuz ve 12 - 13 Temmuz 2021 tarihlerinde buradan yapılacaktır.

ITÜ kayıt yenileme nasıl yapılır?

Kayıt Yenileme Süreci:
  1. Danışman/Koordinatör kendi ID ve şifresi ile sisteme girer.
  2. Öğretim Üyesi Servisine girer.
  3. Ders Ekle/Çıkar menüsüne girer.
  4. Dönemini seçer.
  5. Öğrenci ID'sini girer.
  6. Öğrenci PIN'ini girer.
  7. Kayıt olunacak CRN leri yazar.
  8. Submit eder.

ITÜ sise nasıl girilir?

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğrenci İşleri Sistemine (sis.itu.edu.tr) giriş iki aşamalıdır.
  1. Aşama İTÜ Giriş İlk aşamada İTÜ Giriş arayüzünde sizden İTÜ kullanıcı adınızı ve şifresini girmeniz istenmektedir. ...
  2. Aşama Pin Doğrulama.

İTÜ yardım bileti nasıl oluşturulur?

a. İTÜ/Yardım üzerinden (yardim.itu.edu.tr) "Yardım Bileti Oluştur"a tıklayarak birimlerden BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 'nı seçtikten sonra kategori olarak EBYS - Elektronik Belge Yönetim Sistemi'ni seçip yardım bileti oluşturarak destek alabilirsiniz.

İTÜ eğitim nasıl olacak?

İstanbul Teknik Üniversitesi ailesi olarak, öğrencilerimizin, öğretim üyelerimizin ve idari çalışanlarımızın sağlığını korumaya yönelik hassasiyetimiz nedeniyle, salgın hastalık koşullarında 2020-2021 Güz yarıyılında lisans ve lisansüstü seviyede eğitim-öğretimin “uzaktan öğretim” yöntemiyle yürütülmesine karar ...

ITÜ ders kaydı nasıl yapılır?

http://www.sis.itu.edu.tr/ den, sol taraftan "ÖBS Giriş" e tıklayın. Sistem boşta durunca sizi otomatik dışarı atacaktır, bunu engellemek için 2-3dk da bir sayfayı yenileyebilirsiniz. Sisteme girince: öğrenci servisi>kayıt menüsü>ders ekle-çıkar> dönem seçin (2020-2021 Güz öğretimi, zaten bir tane bu olur).

ITÜ yüz yüze eğitim ne zaman?

2021-2022 Akademik Yılı Güz yarıyılında eğitim yüz yüze yürütülecektir. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının Uzaktan Eğitim Usul ve Esasları'na dayanarak, verilecek lisans ve lisansüstü derslerinin sayıca en fazla %40'ı çevrimiçi yöntemle yürütebilecektir.

İTÜ pasif öğrenci ne demek?

Kayıt yenileme işlemlerini yapan erkek üniversite öğrencilerinin ders seçimi yapmamaları veya okullarını dondurmaları halinde öğrencilik durumları pasif öğrenci olarak görülecektir.

İTÜ sise nasıl girilir?

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğrenci İşleri Sistemine (sis.itu.edu.tr) giriş iki aşamalıdır.
  1. Aşama İTÜ Giriş İlk aşamada İTÜ Giriş arayüzünde sizden İTÜ kullanıcı adınızı ve şifresini girmeniz istenmektedir. ...
  2. Aşama Pin Doğrulama.

E-kayıt yaptırmak yeterli mi?

ÜNİVERSİTE E KAYIT YETERLİ Mİ? Elektronik kayıt zorunlu değildir ancak birebir başvuru ile asıl kayıt zorunludur. ... Yerleşen adaylar e-devlet şifreleri ile https://www.turkiye.gov.tr adresine giriş yaparak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı bölümünden kayıt işlemleri yapabileceklerdir.

ITÜ Kullanıcı Adı ve Şifre Nasıl Alınır?

İTÜ şifrenizi, İTÜ kimlik kartınız ile öğrenci bilgisayar laboratuarlarından veya İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığına bizzat gelerek alabilirsiniz. İTÜ kullanıcı hesaplarına ait şifreler hesap sahiplerinin dışında 3. kişilere kesinlikle verilmemektedir.

ITÜ sisteme giriş şifresi nasıl alınır?

İTÜ Şifresi Belirleme İTÜ sistemlerine girişlerde kullanacağınız İTÜ şifrenizi edinebilirsiniz. Telefon numaranızı kaydettikten ve mobil onay sözleşmesini imzaladıktan sonra İTÜGiriş ekranında şifremi unuttum butonuna basarak, adımları takip ettikten sonra en az 10 karakterden oluşan şifrenizi belirleyebilirsiniz.

ITÜ online eğitim nasıl olacak?

1. Sınıf seviyesindeki “Giriş” dersleri ile 3. ve 4. Sınıf seviyesindeki bölüm zorunlu dersleri olabildiğince yüz yüze verilecektir. Kayıtlı öğrenciler gerektiğinde gruplara bölünerek dönüşümlü olarak yüz yüze derse katılabilecektir. Dersi uzaktan takip eden öğrenciler için eşzamanlı çevrimiçi yayın yapılacaktır.

ITÜ ders programı nereden öğrenilir?

  • KONTROL. İlk önce sisteminizin sorunsuz çalıştığını kontrol edin. http://www.sis.itu.edu.tr/ den, sol taraftan "ÖBS Giriş" e tıklayın. ...
  • DERS PLANI. Almanız gereken dersler listesi burada mevcut. Bu dönem açılan derslere buradan ulaşabilirsiniz. ...
  • SEÇİM ZAMANI.