BİLSEM tarama sonuçları açıklandı mı?

İçindekiler:

  1. BİLSEM tarama sonuçları açıklandı mı?
  2. 2021 BİLSEM öğrenci mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?
  3. BİLSEM mülakat sonuçları nereden öğrenilir?
  4. 2020 2021 BİLSEM sınav sonuçları açıklandı mı?
  5. Bilsem 2 aşama ne zaman 2021?
  6. BİLSEM ikinci aşama ne zaman açıklanacak?
  7. BİLSEM Sınavı Mülakat ne zaman?

BİLSEM tarama sonuçları açıklandı mı?

Grup tarama yöntemiyle ilkokullarda belirlenen özel yetenekli öğrencilerin katıldığı, Türkiye genelinde uygulanan BİLSEM zihinsel yetenek sınavları devam ediyor. MEB tarafından BİLSEM sonuçları 14 Temmuz 2021 tarihinde açıklanacak.

2021 BİLSEM öğrenci mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

Bu doğrultuda "2019-2020 Bilim ve Sanat Merkezleri Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme Takvimi" yeniden düzenlmiştir. Bu durumda;BİLSEM'lere kayıt hakkı kazanan örencilerin sonuçları da 14 Temmuz 2021 tarihinde açıklanacaktır...

BİLSEM mülakat sonuçları nereden öğrenilir?

BİLSEM sınav sonuçları meb.gov.tr adresi üzerinden erişime açıldı.

2020 2021 BİLSEM sınav sonuçları açıklandı mı?

BİLSEM taramaları 9 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Grup tarama yöntemiyle ilkokullarda belirlenen özel yetenekli öğrencilerin katıldığı, Türkiye genelinde uygulanan BİLSEM zihinsel yetenek sınavları devam ediyor. MEB tarafından BİLSEM sonuçları 14 Temmuz 2021 tarihinde açıklanacak.

Bilsem 2 aşama ne zaman 2021?

Grup tarama uygulamasının sonuçları tarihinde açıklanacak. 2. aşama olan bireysel yeteneklerin değerlendirilmesi ise – 19 Şubat 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

BİLSEM ikinci aşama ne zaman açıklanacak?

BİLSEM BİREYSEL DEĞERLENDİRME SINAVI NE ZAMAN? BİLSEM bireysel değerlendirme sınavı giriş belgeleri 11 Kasım'da erişime açılacak. ve tarihleri arasında bireysel değerlendirmeler gerçekleşecek. BİLSEM 2. AŞAMA GİRİŞ BELGESİ NEREDEN ALINIR?

BİLSEM Sınavı Mülakat ne zaman?

BİLSEM'de bireysel değerlendirmeye hak kazanan öğrencilerin mülakatları ve tarihleri arasında yapılacak. Bireysel değerlendirme sonucunda bilim ve sanat merkezlerine yerleşmeye hak kazanan öğrenciler, 2021-2022 eğitim öğretim yılından itibaren eğitimlerine başlayacaklardır.