5555 mobil ödeme ne demek?

İçindekiler:

  1. 5555 mobil ödeme ne demek?
  2. Vodafone pay mobil ödeme nedir?
  3. Hattı mobil ödemeye açmak ne demek?
  4. Mobil ödeme ücreti nedir?
  5. Mobil ödeme üyeliği nasıl iptal edilir?
  6. Mobil ödeme üyelik bedeli nasıl iptal edilir?
  7. Vodafone pay nasil kullanilir?
  8. Türk Telekom Mobil ödeme limit ne demek?
  9. Google Play abonelik iptali nasıl yapılır?
  10. Mobil ödeme işlemi ücreti nedir?
  11. Paycell iptali nasıl yapılır?
  12. Turkcel Mobil Ödeme üyelik bedeli nedir?

5555 mobil ödeme ne demek?

Türk Telekom Mobil Ödeme logosunu gördüğünüz her yerde kolay ve güvenli alışveriş yapabilirsiniz. Anlaşmalı üye işyerlerinde yaptığınız alışverişlerin ödemelerini gerçekleştirebilirsiniz. ... Hattınız Mobil Ödeme kullanımına kapalı ise MOBILODEME KAYIT yazıp 5555'e kısa mesaj atarak kolayca açtırabilirsiniz.

Vodafone pay mobil ödeme nedir?

Vodafone Mobil Ödeme; Google Play, App Store, Spotify gibi pek çok anlaşmalı iş yerinden yapacağınız alışverişlerinizi saniyeler içerisinde gerçekleştirmenize, işlem tutarını direkt faturanıza yansıtarak veya bakiyenizden düşerek kolayca ödemenize imkan tanıyan hızlı, pratik ve güvenli bir ödeme yöntemidir.

Hattı mobil ödemeye açmak ne demek?

Mobil ödeme, telefon faturalarımıza yansıtılan bir ödeme şeklidir. Yani siz alış verişi yaparsınız, operatörünüzden mobil ödemeyi aktif edersiniz ve alış verişiniz telefon faturanıza yansır. Çok büyük devasa harcamaların yanı sıra daha küçük çaplı harcamalar için kullanılan bir yöntem olarak karşımıza çıkmaktadır.

Mobil ödeme ücreti nedir?

Mobil ödeme üyelik bedeli, kredi ödemesini Turkcell faturasına yansıtarak yapan müşterilerimizden mobil ödeme sistemi kullanımı nedeniyle tahsil edilir. Üyelik bedeli aylık 2,49 TL'dir. Bu tutar, Financell kredi taksitlerinizin Turkcell faturanıza yansıtıldığı süre boyunca her ay sizden tahsil edilir.

Mobil ödeme üyeliği nasıl iptal edilir?

Aboneliği iptal etme
  1. Abonelikler'de oturum açın.
  2. İptal etmek istediğiniz aboneliği bulun ve Yönet'e dokunun veya bu öğeyi tıklayın.
  3. Aboneliği iptal et'i seçin. Bu seçeneği görmüyorsanız abone olduğunuz Google ürününe gitmek için Aboneliği yönet'i tıklayın. Aboneliği buradan iptal edebilirsiniz.

Mobil ödeme üyelik bedeli nasıl iptal edilir?

Hattını Mobil Ödeme'ye kapatmak için Müşteri Hizmetleri'ni 0850 622 60 60 arayabilirsin. Hattını MOBILODEMEKAPAMA yazıp 5522'ye göndererek ya da Çağrı merkezimizi 0850 622 60 60 numaralı telefondan arayarak mobil ödeme işlemlerine kapatabilirsin.

Vodafone pay nasil kullanilir?

Sanal kartınız, Vodafone Pay uygulamasına giriş yaptığınızda otomatik oluşturulduğu için para yükleyerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.Fiziksel kartınızı, Vodafone Pay uygulamasında “Fiziksel Vodafone Pay Kart Ekle” butonu ile veya 0850 215 13 03 no'lu Vodafone Pay Destek Hattı'nı arayarak aktive edebilirsiniz.

Türk Telekom Mobil ödeme limit ne demek?

Türk Telekom Mobil Ödeme servisi için maksimum aylık limit faturasız hatlar için 600 TL, faturalı hatlar için 400 TL'dir. Sadece faturalı hatlar için yeni hat aktif edildikten sonraki ilk 4 ay limit 70 TL ile sınırlıdır. Tek seferde işlem limiti ise 300 TL'dir.

Google Play abonelik iptali nasıl yapılır?

Önemli: Uygulamayı kaldırdığınızda aboneliğiniz iptal edilmez.
  1. Google Play uygulamasını açın.
  2. Sağ üst taraftaki profil simgesine dokunun.
  3. Ödemeler ve abonelikler. Abonelikler'e dokunun.
  4. İptal etmek istediğiniz aboneliği seçin.
  5. Aboneliği iptal et'e dokunun.
  6. Talimatları uygulayın.

Mobil ödeme işlemi ücreti nedir?

Bu uygulama yasalarımız ve TÖHAŞ'ın müşterilerimizle imzalamış olduğu sözleşmeler gereğince yasal niteliktedir. tarihinden itibaren kredi başına işlem ücreti akıllı cihazlar için 24.99 TL'dir. 31 Ağustos 2020 itibarıyla aksesuardan 14 TL, tablet ve bilgisayardan ise 11 TL alınmaktadır.

Paycell iptali nasıl yapılır?

Paycell'in sunduğu ödeme kolaylığı ve diğer birçok hizmetten artık faydalanmak istemiyorsan 0850 622 60 60 Paycell Çağrı Merkezi aracılığıyla Paycell hesabını kapatabilirsin.

Turkcel Mobil Ödeme üyelik bedeli nedir?

Mobil ödeme üyelik bedeli, kredi ödemesini Turkcell faturasına yansıtarak yapan müşterilerimizden mobil ödeme sistemi kullanımı nedeniyle tahsil edilir. Üyelik bedeli aylık 2,49 TL'dir. Bu tutar, Financell kredi taksitlerinizin Turkcell faturanıza yansıtıldığı süre boyunca her ay sizden tahsil edilir.