Polonya Türklere vize veriyor mu?

İçindekiler:

  1. Polonya Türklere vize veriyor mu?
  2. Polonya gitmek için ne gerekli?
  3. Polonya turistik vize veriyor mu?
  4. Polonya Konsolosluğu vize veriyor mu?
  5. Polonya'ya vizesiz gidilir mi?
  6. Polonya vizesi almak ne kadar sürer?
  7. Polonya Schengen vizesi kaç günde çıkar?
  8. Polonya vizesi ile Avrupaya gidilir mi?
  9. Polonya vize başvuruları ne zaman başlıyor?
  10. Antalya Polonya Konsolosluğu vize veriyor mu?
  11. Polonya Türk turist kabul ediyor mu?
  12. Polonya vizesi nasıl alınır 2021?
  13. Polonya vizesi alınabiliyor mu?
  14. Vizem kaç günde gelir?

Polonya Türklere vize veriyor mu?

Polonya Vize İstiyor Mu? Polonya'ya seyahat edecek olan Türk vatandaşlarından Umuma Mahsus(Bordo) pasaport sahiplerinin vize almaları gerekirken Hizmet (Gri), Hususi (Yeşil) ve Diplomatik (Siyah) pasaport sahipleri vizeden muaftır.

Polonya gitmek için ne gerekli?

Polonya
  • Pasaport.
  • Pasaportunuzun Fotokopisi ve Eski (Schengen) Vizelerinizin Fotokopisi.
  • Vize Başvuru Formu ve Taahhütname.
  • Polonya Büyükelçiliğine Yazılmış Seyahat Amacını Açıklayan Şahsi Dilekçe​
  • Nüfus Cüzdanı fotokopisi T.C Kimlik Numarası Yazılı)
  • ​2 Adet Biometrik Fotoğraf ( Yeni Çekilmiş)
Daha fazla öğe...

Polonya turistik vize veriyor mu?

Polonya'ya turistik amaçlarla seyahat etmek isteyen T.C. Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahibi Türk vatandaşlarının seyahatlerinden önce vize almaları gereklidir. ... Polonya turistik vizesi kısa süreli bir vize olup vize sahipleri 6 aylık sürede 90 gün Schengen bölgesinde kalma imkanına sahip olurlar.

Polonya Konsolosluğu vize veriyor mu?

Polonya Schengen Bölgesi'de yer alan ülkelerden biridir. Bundan dolayı bu ülkeye seyahat etmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Polonya Konsolosluğu'na Schengen vizesi başvurusu yapmalıdır. Polonya Konsolosluğu Polonya vizesinin sonucu hakkında karar yetkisine sahip tek kurumdur.

Polonya'ya vizesiz gidilir mi?

Polonya, T.C. Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahibi Türk vatandaşlarından vize talep etmektedir. ... Diplomatik, Hususi ve Hizmet pasaport sahibi Türk vatandaşları 180 gün içerisinde 90 günü aşmamak koşuluyla vizeden muaftırlar.

Polonya vizesi almak ne kadar sürer?

Polonya Eğitim, Öğrenci ve Erasmus Vizesi Kaç Günde Çıkar? Vize verilmek üzere uygun bulunan başvurular, vize başvurusu yapıldığı günden itibaren 15 iş günü içinde sonuçlanır. Başvurunun ayrıntılı bir inceleme gerektirdiği bazı durumlarda bu süre, en fazla 30 takvim gününe kadar uzatılabilir.

Polonya Schengen vizesi kaç günde çıkar?

Polonya Eğitim, Öğrenci ve Erasmus Vizesi Kaç Günde Çıkar? Vize verilmek üzere uygun bulunan başvurular, vize başvurusu yapıldığı günden itibaren 15 iş günü içinde sonuçlanır.

Polonya vizesi ile Avrupaya gidilir mi?

Polonya Avrupa Birliği üyesidir. Bu yüzden Schengen bölgesine de dahildir. Schengen vizesi çoklu giriş vizesi alırsanız; Polonya ülkesine giriş yaparak istediğiniz Schengen ülkesine seyahat edebilir ve Schengen Bölgesi'ne giriş çıkış yapabilirsiniz. ...

Polonya vize başvuruları ne zaman başlıyor?

Polonya vizesi başvuruları 15- 30 iş günü içerisinde sonuçlandığından Polonya Konsolosluğu vize başvurusu seyahat tarihinden en az 30 gün önce yapılmalıdır.

Antalya Polonya Konsolosluğu vize veriyor mu?

Polonya Antalya Fahri Konsolosluğu, kendi görev alanı içerisinde ikamet eden Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ve Türkiye oturum izni sahibi yabancı kişilerin vize başvurularını kabul eder. Ancak, Polonya Antalya Fahri Konsolosluğu'nun vize başvuruları konusunda karar yetkisi bulunmamaktadır.

Polonya Türk turist kabul ediyor mu?

Polonya'ya turistik amaçlarla seyahat etmek isteyen T.C. Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahibi Türk vatandaşlarının seyahatlerinden önce vize almaları gereklidir. T.C. Diplomatik (Siyah), Hizmet (Yeşil) ve Hususi (Gri) pasaport sahipleri 90 günü geçmemek koşuluyla Polonya Schengen vizesinden muaftırlar.

Polonya vizesi nasıl alınır 2021?

Vize alabilmek için hazırlanması gerekli olan evraklar;
  1. Seyahat bitiminden üç ay sonra da geçerli olan pasaport.
  2. Son üç yıl içerisine alınan Schengen vizelerinin fotokopileri.
  3. Polonya vize başvuru formu.
  4. Vize talep dilekçesi.
  5. Nüfus cüzdanı fotokopisi.

Polonya vizesi alınabiliyor mu?

Polonya, T.C. Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahibi Türk vatandaşlarından vize talep etmektedir. ... Diplomatik, Hususi ve Hizmet pasaport sahibi Türk vatandaşları 180 gün içerisinde 90 günü aşmamak koşuluyla vizeden muaftırlar. Pasaport türü ne olursa olsun pasaportun geçerlilik süresi seyahat sonrası en az 3 ay olmalıdır.

Vizem kaç günde gelir?

Vize başvurusu normal koşullarda başvuru işleminin tamamlanmasından sonraki 5 gün içinde sonuçlanır. (iDATA Kadıköy, Bursa ve Trabzon şubelerinden yapılan başvurular için 2 iş günü eklemek gerekmektedir.) Türkiye dışındaki bazı ülke vatandaşları için vize işleminin sonuçlanma süresi yaklaşık 15 gündür.