2021 erken rezervasyon ne zaman başlar?

İçindekiler:

  1. 2021 erken rezervasyon ne zaman başlar?
  2. Tatilde erken rezervasyon ne zaman bitiyor?
  3. Tatil com un sahibi kim?
  4. Tatil com nasıl ulaşabilirim?
  5. Tatil com mail adresi nedir?

2021 erken rezervasyon ne zaman başlar?

Altı periyot olarak düzenlenecek olan erken rezervasyon kampanyasının ilk dönemi 2021 ekim ayının sonlarında başlayacak ve yaklaşık olarak bir ay sürecek. Bu dönemdeki indirim oranı diğer periyotlardakinden daha yüksek olacak. Son periyottaki erken rezervasyon kampanyası ise Haziran ayının başlarında son bulacak.

Tatilde erken rezervasyon ne zaman bitiyor?

Erken rezervasyon kampanyaları ne zaman başlar ve ne zaman biter? Aylık dönemler halinde düzenlenen erken rezervasyon kampanyalarının ilki kasım – aralık aylarında başlar ve yaz sezonunun başlamasına yakın tarihlerde sona erer.

Tatil com un sahibi kim?

Metglobal'in sahibi olduğu ve yazılımlarını yaptığı Otel.com, Tatil.com, HotelsPro.com gibi turizm markalarının da sahibi olan Metglobal patronu Metin Altun'un aynı zamanda PayTrek Ödeme Sistemleri'nin de sahibi olduğu biliniyor.

Tatil com nasıl ulaşabilirim?

Tatil.com müşteri hizmetlerine 0850 222 68 35 no'lu numaradan ulaşabilirsiniz.

Tatil com mail adresi nedir?

Tüm taleplerinizi destek@tatil.com adresimize rezervasyon numaranız ile beraber iletebilirsiniz. Müşteri temsilcilerimize talepleriniz ulaştıktan sonra, size en kısa sürede telefon ya da e-posta üzerinden geri dönüş sağlanacaktır.