ODTÜ İngilizce kursu ne kadar?

İçindekiler:

  1. ODTÜ İngilizce kursu ne kadar?
  2. ODTÜ'de hangi dil?
  3. ODTÜ'de dil bölümü var mı?
  4. Odtü'de dil bölümü var mı?
  5. Odtü İngilizce hazırlık nerede?
  6. Tömer eğitim sertifikası ne işe yarar?
  7. Odtü %50 indirimli ne demek?
  8. Erasmus dil Sınavından kaç almak gerekir?

ODTÜ İngilizce kursu ne kadar?

a) Kurs ücreti kayıt esnasında tek seferde Başlangıç Seviyesi (Beginner) kurs ücreti olan 6.600 Türk Lirası olarak tahsil edilir. Seviye Tespit Sınavında seviyesi Elementary ve Pre-Intermediate olarak belirlenen kursiyerlerimize 440 TL iade edilir.

ODTÜ'de hangi dil?

ODTÜ'de eğitim dili 0 İngilizcedir.

ODTÜ'de dil bölümü var mı?

Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde eğitim-öğretim dili İngilizcedir. Lisans ve lisansüstü programlara başlayabilmek için öğrenciler İngilizce yeterliklerini belgelemek zorundadır.

Odtü'de dil bölümü var mı?

Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde eğitim-öğretim dili İngilizcedir. Lisans ve lisansüstü programlara başlayabilmek için öğrenciler İngilizce yeterliklerini belgelemek zorundadır.

Odtü İngilizce hazırlık nerede?

GRUPLAR VE DERS SAATLERİ: Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Kampüsü'nde her seviyede eğitim-öğretim İngilizce yapılır. Öğrencilerin İngilizce bilgisi bakımından dersleri izleyebilecek seviyede olup olmadıkları İngilizce Yeterlik Sınavı ile saptanır.

Tömer eğitim sertifikası ne işe yarar?

Programın İçeriği ve Amacı: Ankara Üniversitesi TÖMER'deki uygulamalar çerçevesinde Türkçenin yabancı dil olarak öğretimine yönelik kuramsal ve uygulamalı bilgileri vererek bu konuda yeterlilik kazandırmaktır.

Odtü %50 indirimli ne demek?

Burssuz programlara yerleşen ve yerleştiği programı ilk 3 tercihlerinden birine yazan öğrenciler, %50 Tercih İndirimi almaya hak kazanırlar (Burssuz program ücretinde %50 indirim yapılır.)

Erasmus dil Sınavından kaç almak gerekir?

Öğrencilerin, sınavdan başarılı olabilmeleri için sınav baraj puanı: 100 tam puan üzerinden en az 50 puandır. YDS veya ÖSYM tarafından eşdeğerliği kabul edilmiş sınavlardan 50 puan ve üzeri alan öğrenciler Erasmus Yabancı dil sınavına girmek zorunda değildir.