Black Desert MENA ne zaman çıktı?

İçindekiler:

  1. Black Desert MENA ne zaman çıktı?
  2. Black Desert kimin?
  3. Black Desert hangi ülkenin?
  4. BDO kaç para?
  5. Black Desert Online kaç oyuncusu var?
  6. Black Desert kaç gb yama?
  7. Mena sunucusu nedir?
  8. BDO değerli paket kaç TL?

Black Desert MENA ne zaman çıktı?

Black Desert Online, ilk kez 2014 yılında Güney Kore'de oyuncuların berğenisine sunuldu. 2015 yılında Japonya ve Rusya, 2016 yılında Kuzey Amerika ve Avrupa, 2017'de ise Tayvan ve Güney Amerika'daki ülkelerde piyasaya çıktı.

Black Desert kimin?

Black Desert Online
Black Desert
GeliştiriciPearl Abyss
YayımcıDÇ : Pearl Abyss NA/EU: Kakao Games GA: Red Fox Games
YönetmenKim Daeil
SanatçıSeo Yongsu
6 satır daha

Black Desert hangi ülkenin?

Bu bölümde, MMORPG açlığınızı giderebilecek Black Desert Online'dan söz ettik. Güney Kore merkezli Pearl Abyss tarafından geliştirilen oyun, MMORPG tanımının tam karşılığı.

BDO kaç para?

Black Desert Online hangi paketi almalıyım sorusuna karşılık 3 adet seçenek bulunmaktadır: Traveler Paket - 23,60 TL: Değerli Paket (15 Gün), Kupon Kesesi.

Black Desert Online kaç oyuncusu var?

Yakın zamanda ülkemize resmi olarak giriş yapan Black Desert Online'ın, Avrupa ve Amerika'da sahip olduğu oyuncu sayısı açıklandı. Oyunun Avrupa bölgesinde ikinci yılını kutlayan Pearl Abyss ve Kakao Games, Black Desert Online'ın 3 milyon aktif oyuncuya hitap ettiğini açıkladı.

Black Desert kaç gb yama?

Oyunu Steam'den aldım, 30 GB indirdikten sona Client'i açtığımda 60 GB yama yapılıyor diyor. Oyunun sistem gereksinimlerinde 30 GB depolama alanı gerekli yazıyor.

Mena sunucusu nedir?

Peki nedir bu MENA diyecek arkadaşlar için Middle East&North Africa yani Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkeleri oluyor arkadaşlar. ... Her ülkeden insan gelip oynayabilecek. Ülkemizdeki sunucu üzerinden oyunun temel olarak bu ülkelere yayılması amaçlanıyor.

BDO değerli paket kaç TL?

Black Desert Online hangi paketi almalıyım sorusuna karşılık 3 adet seçenek bulunmaktadır: Traveler Paket - 23,60 TL: Değerli Paket (15 Gün), Kupon Kesesi.