Elektrik borcu nasıl sorgulanır?

İçindekiler:

  1. Elektrik borcu nasıl sorgulanır?
  2. Fatura nasıl sorgulanır?
  3. Vodafone faturamı nasıl öğrenebilirim?
  4. E-arşiv fatura nasıl pdf yapılır?
  5. Enerjisa Ayesaş nerenin?
  6. Ayedaş ne iş yapar?

Elektrik borcu nasıl sorgulanır?

Eğer faturanızı kaybettiyseniz ve SMS ya da eposta ile almıyorsanız elektrik borcunuzu sorgulamak Sözleşme Hesap No gereklidir. Bu numarayı 4 numaralı Enerjisa çağrı merkezinde borç sorgulamak için kullanabilirsiniz.

Fatura nasıl sorgulanır?

e-Fatura sorgulama işlemi, efatura.gov.tr adresinden mükellefin vergi kimlik numarası ya da TC kimlik numarasını girerek yapabilirsiniz. Mevcut bilgilerle, sistemdeki bilgileri karşılaştırabilir, doğruluğunu kontrol edebilirsiniz.

Vodafone faturamı nasıl öğrenebilirim?

SMS kanalıyla fatura bilgilerinize ulaşmak için:
  1. "Fatura Sorgu Servisi" abonelerin* SMS ile güncel faturalarını istedikleri zaman sorgulayabilecekleri ücretsiz SMS kanalıdır. ...
  2. Aboneler "GUNCEL FATURA" yazıp 7000'e ücretsiz gönderebilirler.
  3. Son 48 saat içerisindeki kullanımları içermeyebilir.
Daha fazla öğe...

E-arşiv fatura nasıl pdf yapılır?

1- E-Fatura kök dizini içersinde bulunan GİB Gelen Faturalar açılır. 2- Açılan Listeleme ekranı üzerinde sağ tarafta bulunan "Disket" butonu ile faturalar kaydedilebilir. GİB Gelen Faturalar listeleme ekranı üzerinden birden fazla faturanın PDF formatında bilgisayarınıza kaydedilmesi sağlanır.

Enerjisa Ayesaş nerenin?

İstanbul ilinin Anadolu yakasındaki ilçelerini kapsayan AYEDAŞ Bölgesi'nde faaliyet gösteren İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ) ve Enerjisa İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Perakende Satış A.Ş(AYESAŞ).

Ayedaş ne iş yapar?

Hayatın her anına dokunan ve her alanda çözümler sunan uygulamalarımız ile elektrik dağıtım hizmetlerini, bilgilendirme ve işletme faaliyetlerini gerçekleştiriyor, teknoloji ve inovasyonun sınırlarını öteye taşıyarak geleceğin akıllı şebekelerine bugünden hazırlanıyoruz.