Misli nin sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Misli nin sahibi kim?
  2. Misli Com ne zaman kuruldu?
  3. Iddaa kime satıldı?
  4. Misli hangi şirketin?
  5. Misli Com Üye olmak ücretli mi?
  6. Bilyoner de bonus var mi?
  7. Misli com a nasıl para yatırılır?
  8. Misli para nasıl çekilir?
  9. Misli com nasıl indirebilirim?
  10. İddaa ödemeleri hangi banka veriyor?
  11. Bilyoner 3 TL bonus nasıl alinir?
  12. Tuttur bonus veriyor mu?
  13. Iddiaya nasıl para yatırılır?
  14. Bilyonerden hesaba para aktarma ne kadar sürüyor?

Misli nin sahibi kim?

misli.com, Misli Elektronik Şans Oyunları ve Yayıncılık A.Ş.'nin markasıdır.

Misli Com ne zaman kuruldu?

2009 Misli.com/Kuruluş tarihi

Iddaa kime satıldı?

Bir Demirören Holding iştiraki olan Şans Girişim'in İddaa markasının işletmesini devralmasıyla birlikte, oyun seçenekleri 49'a yükselmiş ve maçların/etkinliklerin başladıktan sonra oyun oynanmasını sağlayan canlı iddaa özelliğiyle iddaa dünyası çok daha canlı ve altyapı yatırımlarıyla da çok daha teknolojik hale ...

Misli hangi şirketin?

Misli.com, Misli Elektronik Şans Oyunları ve Yayıncılık A.Ş. tarafından 15 Temmuz 2009 tarihinde Spor Toto Teşkilatı ile yapılan sözleşme ile spor müsabakalarına dayalı sabit ihtimalli bahis oyunlarını dünya standartlarında üyelerine sunan yasal elektronik bayiidir.

Misli Com Üye olmak ücretli mi?

Misli.com'a üye olmak ücretsizdir. Üyelik formunu doldurduktan sonra belirlediğiniz şifre ile beraber ister üyelik numaranız ya da T.C. Kimlik Numarası ile giriş yapabilirsiniz.

Bilyoner de bonus var mi?

Bilyoner'e Hoş Geldin! Üye olan herkese 250 TL'ye varan bonus hediye!

Misli com a nasıl para yatırılır?

Anlaşmalı bankaların internet, telefon, cep-mobil bankacılığı, ATM'lerin kartlı-kartsız işlem kanalı ile 7 gün 24 saat, anlaşma dışı bankalarda ise EFT kanalını kullanarak Misli.com hesabınıza kolayca para yatırma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Misli para nasıl çekilir?

Üye girişi yapıp “Hesabım” bölümünden “Para Çek” sayfasına girdikten sonra ”1 SANİYEDE ÇEK” ile kazancınızı önceden belirlediğiniz Garanti Bankası, Denizbank, Vakıfbank, Halkbank, İş Bankası, Akbank, Finansbank, Yapı ve Kredi Bankası, TEB, Şekerbank veya Ziraat Bankası hesabınıza anında çekebilirsiniz.

Misli com nasıl indirebilirim?

Sadece Misli.com'da Nasıl Yüklerim? 1. Android uygulamasına ait APK dosyasını indirmek için Android Uygulamasını İndir butonuna tıklayın. 2. Uygulamayı cihazınıza yükleyebilmek için karşınıza gelen Bilinmeyen Uygulamaları Yükle menüsü üzerinden Misli.com'a ait Bu Kaynağa İzin Ver ayarını aktif etmeniz gerekmektedir.

İddaa ödemeleri hangi banka veriyor?

​Kazanan biletteki 7.703 TL'ye kadar olan ikramiyeler iddaa bayilerinden, ​7.703 TL'yi aşan ikramiyeler Ziraat Bankası ve Garanti Bankası şubelerinden; ​7.703 TL'yi aşan kısım için %20 Veraset ve İntikal Vergisi kesilerek ödenir.

Bilyoner 3 TL bonus nasıl alinir?

Hesaplar canlı, maçlar daha heyecanlı olsun diye, Bilyoner'den herkese 3 TL hediye! İddaa kuponun Bilyoner'den! Kampanya sayfasında yer alan formu doldur ve hemen kampanyaya katıl, 3 TL'yi kap, kuponunu yap!

Tuttur bonus veriyor mu?

YENİ ÜYELERE ÖZEL 300 TL BONUS.

Iddiaya nasıl para yatırılır?

Nesine.com'a nasıl para yatırabilirim?
  1. Nesine.com üye numaranızı kullanarak, üye hesabınıza, bankaların vadesiz mevduat hesaplarından para transferi yapmanız gerekmektedir. ...
  2. Anlaşmalı bankalarımızın ödeme kanallarından veya anlaşma dışı bankalardan EFT ile para transferi gerçekleştirebilirsiniz.

Bilyonerden hesaba para aktarma ne kadar sürüyor?

50.000 TL ve üzeri tutarlardaki işlemler takip eden mesai saatleri içerisinde banka hesabına aktarılır. Mesai saatleri içinde 50.000 TL'ye kadar iletilen para çekme işlemleri anında , 50.000 TL ve üzeri işlemler takip eden mesai saatleri içinde banka hesabına aktarılır.