AÖF kaydı silinen öğrenciler ne yapmalı?

İçindekiler:

  1. AÖF kaydı silinen öğrenciler ne yapmalı?
  2. AÖF Kaç dönem kayıt dondurma?
  3. Açıköğretim dondurma nasıl açılır?
  4. Aof öğrencilik hakkı kaç yıl 2020?
  5. Açık Öğretim kaydı silinir mi?
  6. AÖF öğrencilik hakkı kaç yıl 2021?
  7. Açık Öğretim pasif öğrenci nasıl aktifleştirilir?
  8. Açık öğretim kayıt sildirme nasıl yapılır?
  9. AÖF zorunlu dersleri geçmek şart mı?
  10. Anadolu AÖF kayıt silinir mi?
  11. Auzef kaç sene kalma hakkı var?

AÖF kaydı silinen öğrenciler ne yapmalı?

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin herhangi bir programından kaydı silinip af kapsamında kayıt hakkı kazananlar, aof.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısı Af Kayıt Başvuru (Kaydı Silinen) linkinden başvuru yapmalıdır.

AÖF Kaç dönem kayıt dondurma?

AÇIKÖĞRETİM DUYURULARI Buna göre Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin ön lisans/lisans programlarında kayıtlı olup, 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Döneminden itibaren üst üste 4 dönem kayıt yenileme işlemi yapmayan öğrencilerin kayıtlarının silinmesi yasal zorunluluk haline gelmiştir.

Açıköğretim dondurma nasıl açılır?

Kayıt dondurma talebinde bulunabilmek için AKSİS otomasyon sistemine (aksis.istanbul.edu.tr) giriş yapılır. OBS kısmından Öğrenim Bilgileri başlığı altındaki Talep İşlemleri menüsü tıklanır. Açılan sayfada Başvuru Türü bölümünden Kayıt Dondurma seçilir.

Aof öğrencilik hakkı kaç yıl 2020?

Öğrenci kayıt yaptırdığı dönemden başlamak üzere önlisans için dört yıl (sekiz yarıyıl), lisans için yedi yıl (on dört yarıyıl) süreyle öğrencilik hakkından yararlanabilir. Öğrenci kayıt yenilemediği dönemlerde öğrencilik hakkından yararlanamaz ve sınavlara katılamaz.

Açık Öğretim kaydı silinir mi?

2020-2021 Öğretim Yılı Güz Döneminden itibaren üst üste 4 dönem kayıt yenileme işlemi yapmayan öğrencilerimizin kayıtları silinecektir.

AÖF öğrencilik hakkı kaç yıl 2021?

Öğrenci kayıt yaptırdığı dönemden başlamak üzere önlisans için dört yıl (sekiz yarıyıl), lisans için yedi yıl (on dört yarıyıl) süreyle öğrencilik hakkından yararlanabilir. Öğrenci kayıt yenilemediği dönemlerde öğrencilik hakkından yararlanamaz ve sınavlara katılamaz.

Açık Öğretim pasif öğrenci nasıl aktifleştirilir?

Pasif öğrenci yazan kişilerin kayıtlı oldukları üniversitenin akademik takvimine göre ders seçim işlemlerini yapmalarının ardından danışman onayı ile aktif öğrenci yapılması mümkündür. Ders kaydı yapılana kadar ''pasif öğrenci'' olarak sistemde gözükmesi mümkündür.

Açık öğretim kayıt sildirme nasıl yapılır?

Kayıt sildirmek isteyen öğrencilerin; özel kimlik belgesi ile (Nüfus Cüzdanı, T.C kimlik numaralı Sürücü Belgesi, Pasaport gibi) birlikte, illerde bulunan AÖF bürosuna bizzat başvurması veya kendisinin başvuramaması halinde genel vekaletname ile vekilinin başvurması gerekmektedir.

AÖF zorunlu dersleri geçmek şart mı?

Öğrencilerimizin isteğe bağlı açılan dersleri mezuniyetleri için alma mecburiyeti bulunmamaktadır.

Anadolu AÖF kayıt silinir mi?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Öğrenci Destek Sistemi. Dört dönem üst üste kayıt yeniletmediğimde kaydım silinir mi? 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Döneminden itibaren üst üste 4 dönem kayıt yenileme işlemi yapmayan öğrencilerimizin kayıtları silinecektir.

Auzef kaç sene kalma hakkı var?

MADDE 18 – (1) Kayıt yaptırdıkları yarıyıldan başlamak üzere öğrenciler; ön lisans için dört, lisans için yedi yıl süreyle öğrencilik haklarından yararlanabilir. Kayıt yenilenmeyen yıl/yarıyıllar azami öğrenim süresine dâhil edilir.