Fotoğraf makinesi Canon mu Nikon mu?

İçindekiler:

  1. Fotoğraf makinesi Canon mu Nikon mu?
  2. Canon fotoğraf makinesi ne kadar?
  3. Başlangıç için Canon mu Nikon mu?
  4. En iyi kamera kac piksel?
  5. 12 MP kamera iyi midir?
  6. Aynalı fotoğraf makinesi mi aynasız mı?

Fotoğraf makinesi Canon mu Nikon mu?

Nikon gövde olarak Canon'a göre daha ağır ve daha sağlam bir gövdeye sahiptir. Nikon'un her koşulda fotoğraf çekme özelliği Canon'a göre daha elverişli diyebiliriz. Nikon fotoğraf makinesi lensleri Canon'a göre daha kaliteli olmakla beraber ağırlığı dengelidir ve uzun kullanımdan sonra gevşeme yapmaz.

Canon fotoğraf makinesi ne kadar?

tarihinde Cimri.com'da yer alan 156 Canon Dijital Fotoğraf Makineleri modeli içerisinde en ucuz Canon Dijital Fotoğraf Makineleri fiyatı 45.0 TL iken, en yüksek Canon Dijital Fotoğraf Makineleri fiyatı 76735.7 TL olarak sitemizde yer alıyor.

Başlangıç için Canon mu Nikon mu?

Yeni Başlayanlar İçin Canon Tavsiye Edilir! Yeni başlayanlar için Canon tavsiye edilir. 650D, 60D gibi modeller sıkça kullanılır. Canon 19.6 milyar dolarlık bir Pazar payına sahipken Nikon 6.7 milyar dolarlık bir paya sahiptir.

En iyi kamera kac piksel?

Stanford'daki araştırmacılar, 3.200 megapiksele ulaşan dünyanın en büyük fotoğraflarını çekti. Araştırma ekibinin bu derece büyük görüntüleri yakalamak için kullandıkları özel kamerayı bir araya getirmesi altı ay sürdü.

12 MP kamera iyi midir?

Bir lens, 12 MP'lik bir kamerada oldukça iyi iş çıkartabilir, ancak 24 MP veya 36 MP'lik bir kamerayla ilgili yeterli ayrıntıları çözemediğinden, aslında yüksek çözünürlük avantajından yararlanamayabilir.

Aynalı fotoğraf makinesi mi aynasız mı?

DSLR fotoğraf makinelerindeki lens çeşitliliği aynasız fotoğraf makinelerinden daha fazla. Ayrıca DSLR makineler için üretilen bir lensi, aynasız fotoğraf makinelerinde kullanmak mümkün olmuyor. DSLR makinelerde konuya göre manuel ayar yapılabilirken, aynasız fotoğraf makinelerin manuel ayar eksik kalıyor.