Pegasus PNR numarası nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. Pegasus PNR numarası nasıl öğrenilir?
  2. Pegasus bilet Sorgulama faturası nasıl alınır?
  3. Pegasus Check-in işlemi ne zaman yapılır?
  4. Pegasus BolPuan kaç TL?
  5. Check-in işlemleri nasıl yapılır?
  6. Çekin kaç saat önce yapılır?
  7. ING BolPuan kaç TL?

Pegasus PNR numarası nasıl öğrenilir?

PNR Kodu Nasıl Öğrenilir? Uçuşunuz ile ilgili kişisel bilgilerinizi içeren PNR kodu, internetten bilet aldığınızda e-mail ve SMS yolu ile size ulaştırılır. PNR kodunu öğrenmek için tek yapmanız gereken, SMS'i saklamak ya da e-mail ile gelen dijital dosyanın üzerindeki ilgili bölüme bakmaktır.

Pegasus bilet Sorgulama faturası nasıl alınır?

Dilerseniz flypgs.com ana sayfadaki "Bilet İşlemlerim" kısmından Rezervasyon (PNR) Numarası ve soyadı ile biletlerinizi görüntüleyip çıktısını alabilirsiniz.

Pegasus Check-in işlemi ne zaman yapılır?

Flypgs üzerinden online check-in işlemi Pegasus uçuşlarına özel; uçuşunuza 7 gün kala açılır ve yurt içi uçuşunuza 45 dk kala, yurt dışı uçuşunuza 60 dk kalana kadar online check-in işlemlerinden faydalanabilirsiniz.

Pegasus BolPuan kaç TL?

Pegasus Bolbol üyesi olarak yapacağınız uçuşlardan mobil uygulamalar üzerinden satın aldığınız biletler için her 1 TL'lik harcamanızda 2 BolPuan kazanırsınız. flypgs.com ve diğer kanallardan satın alınan biletlerde ise her 1 TL'lik harcamanıza 1 BolPuan kazanırsınız. Örneğin 100 TL'lik bir uçuş bileti aldınız.

Check-in işlemleri nasıl yapılır?

Online check-in yapmak için internetten biletinizi aldığınız havayolunun web sitesine giriyor ve “online check-in” sekmesini tıklıyorsunuz. Açılan kutuya PNR kodunuzu(rezervasyon numarası) ve ad-soyad bilgilerinizi giriyorsunuz. Şirket koltuk seçimine izin veriyorsa koltuğunuzu seçip işleminizi tamamlıyorsunuz.

Çekin kaç saat önce yapılır?

Online check-in işlemleri; kullanmış olduğunuz havayolu firmasına göre değişiklik göstermektedir. Genel olarak online check-in işlem süreleri, ortalama uçuşa 24 saat kala başlayıp iç hatlar uçuşu için son 1 saat kala, dış hatlar uçuşu için uçuşa 3 saat kala sona ermektedir.

ING BolPuan kaç TL?

ING Pegasus BolBol Premium Kart ile yapılan tüm mal ve hizmet alımlarından yapılan tüm her 100 TL'ye 50 BolPuan yani her 2 TL alışverişinize 1 BolPuan, Pegasus BolBol uçuş programı kapsamında Pegasus Havayolları'nda gerçekleşen her 100 TL harcamanıza 100 BolPuan yani her 1 TL harcamanıza 1 BolPuan kazanırsınız.