Internetten araç sigortası nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Internetten araç sigortası nasıl yapılır?
  2. Garanti Bankası Eureko Sigorta nedir?
  3. Zorunlu trafik sigortaları ne kadar?
  4. Internet üzerinden araç sigortası yapılır mı?
  5. Garanti Plus sigorta nedir?
  6. 1 aylık trafik sigortası olur mu?
  7. Hafta sonu trafik sigortası yapılır mı?
  8. Geçici araç sigortası kaç gün?
  9. 1 günlük trafik sigortası olur mu?
  10. Yeni araba alanlara sigorta ne kadar?

Internetten araç sigortası nasıl yapılır?

Online Trafik Sigortası Nasıl Alınır?
  1. Hesapkurdu.com zorunlu trafik sigortası sayfamıza gidin.
  2. “Trafik sigortası teklifleri al” butonunu tıklayın.
  3. Ad, soyad, e-mail ve cep telefonu numaranızı girin ve devam et butonuna tıklayın.
  4. T.C.
Daha fazla öğe...

Garanti Bankası Eureko Sigorta nedir?

Hayat dışının tüm branşlarında faaliyet gösteren Eureko Sigorta, 1989'da Garanti Sigorta olarak kuruldu ve Ekim 2007'de bugünkü adını aldı. Genel merkezi İstanbul'da bulunan Eureko Sigorta, Garanti BBVA ve yurt çapındaki acente ve broker ağı ile müşterilerine fark yaratan sigortacılık hizmet ve ürünleri sunar.

Zorunlu trafik sigortaları ne kadar?

Trafik Sigortası Fiyatları ve Hasarsızlık İndirimleri
Araç GrubuSağlık GideriSakatlanma ve Ölüm
Motosiklet ve Yük Motosikleti430.000 TL1.290.000 TL
Minibüs (sürücü dahil 10-17 koltuk)430.000 TL2.150.000 TL
Otobüs (sürücü dahil 18-30 koltuk)430.000 TL7.740.000 TL
Otobüs (sürücü dahil 31+üstü koltuk)430.000 TL13.330.000 TL
4 satır daha

Internet üzerinden araç sigortası yapılır mı?

Zorunlu trafik sigortası poliçesi, tüm araçlar için yaptırılması gereken bir sigorta ürünüdür. Online olarak da yaptırılabilen bu sigorta ürününü güvenilir, bilinen ve SSL sertifikası sahibi olan web siteler üzerinden yaptırmak güvenli bir seçenek olacaktır.

Garanti Plus sigorta nedir?

Özellikler ve Teminatlar Evim Garantide Plus ile evinizde gerçekleşebilecek her türlü risk için evinizi ve/veya eşyalarınızı geniş teminatlarla güvence altına alabilirsiniz. Poliçede belirtilen riskler sonucu evinizde bulunan misafir eşyalarının zarar görmesi sonucu oluşan hasarlarınız karşılanır.

1 aylık trafik sigortası olur mu?

Düzenleme kapsamındaki sigorta şirketlerinden poliçesi olan araçların yeni poliçelerinde ücret 31 Mayıs'tan sonra alınmaya başlanacak. Karara göre çok kaza yapan Riskli Sigortalar Havuzu'ndaki otomobiller de poliçe süreleri mayıs ayı içinde bitmesi halinde prim ödemeden 1 ay poliçe haklarından yararlanacak.

Hafta sonu trafik sigortası yapılır mı?

Trafik sigortası yenileme zamanı hafta sonuna denk gelirse ne yapmalıyım? Hafta sonu poliçesi biten araç sahipleri sigortalarını takip eden pazartesi günü yenileyebilir. Bu durumda araç sahipleri herhangi bir cezai yaptırımla karşılaşmaz. Bunun nedeni pazar günleri sigorta şirketlerinin kapalı olmasıdır.

Geçici araç sigortası kaç gün?

İkinci el bir araç satın aldığınızda, size tanınan 15 günlük süre içerisinde trafik sigortası yaptırma zorunluluğunuz vardır. 15 günlük süre sona erdiği halde henüz trafik sigortanızı yaptırmadıysanız, aracınız geçici olarak trafikten men edilerek parka çekilir.

1 günlük trafik sigortası olur mu?

Sadece iki durumda istisna söz konusu olmaktadır: Kısa vadeli trafik sigortası sadece geçici plakalar ve; Uluslararası yolcu ve eşya taşımacılığı yapan yabancı plakalı araçlar için yapılabilmektedir. Bu araç türleri dışındaki araçlar için ise kısa vadeli poliçe düzenlenememektedir.

Yeni araba alanlara sigorta ne kadar?

Yeni düzenlemeye göre Türkiye genelinde İzmir, Yalova, Erzurum ve Kayseri baz alındı; yani ortalama kabul edildi ve bu iller için tavan fiyat iyi sürücülerde (otomobilde) 747 lira oldu. Bu şehirlerde yeni araç alanlar 1.358 lira , kötü sürücüler ise lira prim ödeyecek.