Türkiye Moldova maçı hangi kanalda yayınlanacak?

İçindekiler:

  1. Türkiye Moldova maçı hangi kanalda yayınlanacak?
  2. Türkiye Moldova Maçı Ne Zaman Nerede?
  3. Türkiye Moldova maçı bitti mi?
  4. Türkiye Moldova kaç kez karşılaştı?
  5. Türkiye Moldova maçı golleri kim attı?

Türkiye Moldova maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye, Avrupa Şampiyonası öncesi son hazırlık maçında bu akşam TSİ 20.00'de Paderborn kentindeki Benteler Arena'da Moldova ile karşı karşıya gelecek. Bu maç, TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Türkiye, Moldova ile daha önce oynadığı 11 karşılaşmada yenilgi yüzü görmedi. Rakibine karşı 8'i resmi.

Türkiye Moldova Maçı Ne Zaman Nerede?

A Milli Futbol Takımı, 11 Haziran'da başlayacak Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) öncesi son hazırlık maçında bugün Almanya'da Moldova ile karşı karşıya gelecek. Paderborn kentindeki Benteler Arena'da oynanacak ve TSİ 20.00'de başlayacak karşılaşmada Almanya Futbol Federasyonundan hakem Sascha Stegemann düdük çalacak.

Türkiye Moldova maçı bitti mi?

Almanya Futbol Federasyonu'ndan hakem Sascha Stegemann düdük çaldığı 90 dakika Milli Takım'ın 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Şenol Güneş yönetimindeki Milli Takım'a galibiyeti getiren goller; 58. dakikada Burak Yılmaz ve 77. dakikada Cengiz Ünder'den geldi.

Türkiye Moldova kaç kez karşılaştı?

A Milli Futbol Takımı, Moldova özel maçıyla tarihinde 592. kez sahaya çıkacak. Türk Milli Takımı, 98 yıllık tarihinde 316'sı resmi, 275'i özel 591 maç oynayıp, biri hükmen olmak üzere 225 galibiyet elde etti, 142 beraberlik ve 224 yenilgi yaşadı.

Türkiye Moldova maçı golleri kim attı?

A Milli Futbol Takımımızda golleri 58. dakikada Burak Yılmaz, 77. dakikada Cengiz Ünder kaydetti. İşte Türkiye - Moldova maç özeti...