Halk Bankası Başvurusu Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. Halk Bankası Başvurusu Nasıl Yapılır?
  2. Halkbank banko asistanı sınavı ne zaman?
  3. Halkbank banko hizmetleri asistanı ne kadar maaş alır?
  4. Banko görevlisi ne iş yapar maaşı?
  5. Halkbank servis elemanı ne iş yapar?
  6. Banka hizmetleri asistanı ne iş yapar?
  7. Halkbank servis asistanı ne demek?

Halk Bankası Başvurusu Nasıl Yapılır?

Nasıl Başvurabilirim? Dilerseniz buraya tıklayıp Paraf web sitemizden online, 0 400 Halkbank Dialog'u arayabilir, Paraf Mobil'i indirebilir, Halkbank İnternet Şubesi'nin Başvurular menüsünden ya da size en yakın Halkbank Şubesi'nden başvuruda bulunabilirsiniz!

Halkbank banko asistanı sınavı ne zaman?

Giriş sınavı yazılı aşaması; tarihinde Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Malatya, Şanlıurfa olmak üzere 5 farklı sınav merkezinde gerçekleştirilecektir. Adaylar, görev yeri Mernis'ten teyit edilen ikamet ili/ilçesi olmak koşuluyla, ilanda belirtilen sınav merkezlerinden birini tercih edebilir.

Halkbank banko hizmetleri asistanı ne kadar maaş alır?

Üstlendikleri görev sebebiyle bankalarda vatandaşların ilk karşılaştığı kişi olan banko asistanlarını yakından tanıyalım. Banko asistanları 3.500 TL civarında maaş alırken bu miktar hizmet yılı, mezuniyet durumu ve AGİ tutarlarına göre 4.500 TL'ye kadar çıktığı da görülmektedir.

Banko görevlisi ne iş yapar maaşı?

Kariyerinde Maaşlar
EN DÜŞÜKORTALAMA
Banko Görevlisi3.0803.940

Halkbank servis elemanı ne iş yapar?

Servis Görevlisi ne iş yapar? Servis görevlisi banka ürünlerinin operasyonu, tanıtım ve satış işlemlerini yürütür.Gişede göreve başlar.Şubenin açık durumuna ve performansına göre gişede veya pazarlamada göreve devam eder.

Banka hizmetleri asistanı ne iş yapar?

Bu pozisyonda çalışan personeller bankaların gişelerinde görev yaparlar. Görev tanımları içerisinde çek ödeme, para yatırma ve çekme, kredi ödemeleri gibi işlemleri gerçekleştirirler.

Halkbank servis asistanı ne demek?

Halkbank Banko Hizmetleri Asistanlığı - Servis Asistanlığı Halkbank'ın ülkenin hemen hemen her yerinde kurulu olan şubelerinde görevlendirilen bankanın başlangıç düzeyi personelidir. Halkbank Banko Hizmetleri Asistanlığı - Servis Asistanlığı görevinde çalışanların en temel görevi gişe işlemleridir.