Melis Birkan kaç doğumlu?

İçindekiler:

  1. Melis Birkan kaç doğumlu?
  2. Melis Birkan nasıl ünlü oldu?
  3. Melis Birkan kaç yaşında nereli?
  4. Melis Birkan ne mezunu?
  5. Melis Birkan ın boyu kaç?
  6. Aras Aydın kaç yaşında?
  7. Cemal Hünal kaç kilo?
  8. Cemal Hünal burcu ne?
  9. Aras Aydın hangi burç?
  10. Aras Aydın ne mezunu?
  11. Alican Yücesoy aslen nereli?
  12. Aras Aydın Kimdir?
  13. Aras Aydın burcu nedir?

Melis Birkan kaç doğumlu?

(39 yıl yaşında) Melis Birkan/Doğum tarihi

Melis Birkan nasıl ünlü oldu?

Çağan Irmak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, 2 milyon 7 kişiyi sinema salonlarına çeken, 2008 yapımı 'Issız Adam' filmiyle tanınan Melis Birkan, oyunculuk kariyerinin yanı sıra duyanlarını şaşırtan bir mesleğe adım attı. ... Melis Birkan, el yapımı seramiklerini sosyal medya üzerinden satmaya başladı.

Melis Birkan kaç yaşında nereli?

Melis Birkan, 15 Temmuz 1982 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Birkan, 28 yaşındadır. İlköğretim ve lise yıllarında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda bale dersleri aldı. Yine Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda modern dans eğitimini tamamladı.

Melis Birkan ne mezunu?

İlkokula başladığı sene babasının işi nedeniyle İstanbul'a taşındılar. Henüz altı yaşındayken ortaya çıkan dans ilgisi üzerine ilköğretim ve lise yıllarında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda bale dersleri aldı. Aynı üniversitede hem okuyup hem çalışarak modern dans eğitimini tamamladı.

Melis Birkan ın boyu kaç?

1,74 m Melis Birkan/Boy

Aras Aydın kaç yaşında?

32 yaşında (2 Temmuz 1989) Aras Aydın/Yaş

Cemal Hünal kaç kilo?

1.79 m boyunda olan oyuncu, 76 kiloya sahip. Cemal Hünal'ın eğitim hayatı ise şöyle; Oyuncu, İstanbul'da Saint Benoit Fransız Lisesi'nde iki yıl okudu ancak disiplin sorunu nedeniyle ailesi tarafından 17 yaşındayken 1993 yılında İskoçya'ya, Gordonstoun International Summer School'a gönderildi.

Cemal Hünal burcu ne?

Cemal Hünal, tarihinde İstanbul Maçka Teşvikiye'de doğmuştur. Cemal Hünal 1.79 boyunda ve 76 kg. Burcu ise Terazi.

Aras Aydın hangi burç?

Aras Aydın, son olarak Atv ekranlarında yayınlanan Canevim dizisinde Ömer karakterine hayat verdi. Aydın, 1,84 metre boyunda, 74 kilo ve Yengeç burcudur.

Aras Aydın ne mezunu?

Aydın, 2 Temmuz 1989 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldi. Asıl adı Mehti Aras Aydın olan oyuncu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu.

Alican Yücesoy aslen nereli?

, İstanbul), Türk oyuncudur. Alican Yücesoy, ilk, orta ve lise eğitimini Bursa'da tamamladıktan sonra oyunculuk eğitimi için Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümüne girmiştir....
Alican Yücesoy
Doğum İstanbul, Türkiye
MilliyetTürkiye
MeslekOyuncu
Etkin yıllar2003-günümüz
2 satır daha

Aras Aydın Kimdir?

Oyuncu Aras Aydın, İkimizin Sırrı dizisinde Alp karakterine hayat veriyor. Aydın, 1989 yılında Eskişehir'de doğdu ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünde eğitim gördü. ... Oyunculuk kariyerine "Öğretmen Kemal" dizisi ile başladı.

Aras Aydın burcu nedir?

Aras Aydın, son olarak Atv ekranlarında yayınlanan Canevim dizisinde Ömer karakterine hayat verdi. Aydın, 1,84 metre boyunda, 74 kilo ve Yengeç burcudur.