Ttnet Aile Koruma Nedir?

İçindekiler:

  1. Ttnet Aile Koruma Nedir?
  2. Ttnet McAfee nasıl indirilir?
  3. Türk Telekom güvenlik nedir?
  4. Ttnet güvenli internet nedir?
  5. Çocuk güvenlik paketi nedir?
  6. Internet güvenilirliği nedir?
  7. Guvenli internet deyince akla ne gelir?
  8. Güvenli internet nedir ve nasıl kullanılır?
  9. Turkcell Güvenli internet nasıl yapılır?
  10. Internete çocuk kilidi nasıl konur?

Ttnet Aile Koruma Nedir?

Aile profili kapsamında, Çocuk Profiline ek olarak kişisel sitelere, forum ve paylaşım sitelerine erişim sağlanmaktadır. Aile profilini tercih eden vatandaşlar, talep ettikleri takdirde oyun, sohbet, sosyal medya sitelerine ve uygulamalarına erişimi filtreleme seçeneğine sahiptirler.

Ttnet McAfee nasıl indirilir?

Türk Telekom Güvenlik McAfee Antivirüs Plus (3 Lisans) https://www.turktelekomguvenlik.com ' den Tek Şifre ile giriş yaptıktan sonra Virüs Koruma sayfasında HEMEN İNDİR sekmesine tıklayın. Açılan sayfada kurulum yazılımını indirebilir ve ücretsiz olarak lisanslarınızı etkinleştirebilirsiniz.

Türk Telekom güvenlik nedir?

Türk Telekom Yönetilen Güvenlik Duvarı Hizmeti ile internet trafiğinizin kontrolü artık sizin elinizde! Ağınızdan internete giden, internetten de ağınıza doğru gelen trafiğin ağa giriş çıkışını kolayca yönetebilir ve belirlediğiniz kurallara uygun olmayan trafiğin geçişini engelleyebilirsiniz.

Ttnet güvenli internet nedir?

Güvenli İnternet Hizmeti, ailenizi İnternetin istemediğiniz içeriklerinden koruyan ücretsiz ve kullanımı kolay bir sistemdir. Bilgisayarınıza yazılım yüklemenize gerek yoktur. ... İstediğiniz zaman Güvenli İnternet Hizmetini alabilir, istediğiniz zaman profilinizi değiştirebilir, isterseniz bu hizmetten vazgeçebilirsiniz.

Çocuk güvenlik paketi nedir?

22.11.2011 tarihinden itibaren sunulmaya başlanan Güvenli İnternet Hizmeti, abonelerin talebi üzerine, ücretsiz olarak sunulan çocuk ve aile profillerinden oluşan bir hizmettir. İstediğiniz zaman Güvenli İnternet Hizmeti'ni alabilir, profilinizi değiştirebilir veya hizmetten vazgeçebilirsiniz.

Internet güvenilirliği nedir?

Güvenli İnternet Hizmeti, sizi internetteki muhtemel zararlı içeriklerden koruyan ücretsiz ve kullanımı kolay bir sistemdir. Bilgisayarınıza yazılım yüklemenize gerek yoktur. ... İstediğiniz zaman Güvenli İnternet Hizmeti'ni alabilir, profilinizi değiştirebilir ya da bu hizmetten vazgeçebilirsiniz.

Guvenli internet deyince akla ne gelir?

Neyi nerede aradığımıza dikkat etmek, Kablosuz ağımızın şifresini paylaşmamak ve herkese açık şekilde bırakmamak, şifre güvenliğine dikkat etmek, İnternet üzerinden alışveriş yapıyorsak sanal kredi kartı kullanmayı tercih etmek, Şüpheli linkleri ve e-mailleri açmamak, tıklamamak, Phishing tuzağına düşmemek.

Güvenli internet nedir ve nasıl kullanılır?

Güvenli İnternet Hizmeti, sizi internetteki muhtemel zararlı içeriklerden koruyan ücretsiz ve kullanımı kolay bir sistemdir.
  1. Bilgisayarınıza yazılım yüklemenize gerek yoktur.
  2. Size Aile Profili ve Çocuk Profili olmak üzere iki alternatif sunar.
Daha fazla öğe...

Turkcell Güvenli internet nasıl yapılır?

Güvenli İnternet Hizmetine SMS ile de başvuruda bulunabilirsiniz. Seçmek istediğiniz profile göre, cep telefonunuzun SMS ekranında GUVENLI AILEveya GUVENLI COCUK yazarak 2500'a kısa mesaj gönderebilirsiniz. Aile Profilinde Oyun, Sohbet ve Sosyal Medya seçimini de SMS ile yapabilirsiniz.

Internete çocuk kilidi nasıl konur?

Uygulama ana ekranının sol üst köşesinde üst üste bulunan üç çizgiye dokunun ve buradaki seçeneklerden Ayarlar'ı seçin. Ebeveyn Denetimi'ne tıklayın ve açılan ekranda Ebeveyn Denetimi seçeneğinin yanındaki butonun üzerine dokunarak bu seçeneği aktif hale getirin.