Pegasusu aramak ne kadar?

İçindekiler:

  1. Pegasusu aramak ne kadar?
  2. Pegasus BolBol Üye No nedir?
  3. Pegasus arama ücretli mi?
  4. Pegasus bol bol üyelik nedir?
  5. ING Pegasus BolPuan nasıl kullanılır?
  6. 0850 250 67 02 ücretli mi?
  7. 888li numaralar ücretli mi?
  8. El bagajı kaç kilo olmalı?

Pegasusu aramak ne kadar?

Pegasus ücretli iletişim hattı 0888 228 12 12'dir. Türkiye'de Pegasus'un ücretli müşteri hizmetlerini aramanın dakikası operatörünüz tarafından faturanıza dakika başına 1,5 TL olarak yansıtılmaktadır.

Pegasus BolBol Üye No nedir?

Pegasus BolBol'da üyelik numaranız cep telefonu numaranızdır. Üyelik numarası gördüğünüz tüm alanlara üyeliğinizde kayıtlı olan cep telefonu numaranızı girebilirsiniz.

Pegasus arama ücretli mi?

Diğer Ülkeler 00 67 77. Daha hızlı çözüm arıyorsan çağrı merkezinden yapabileceğin her şeyi www.flypgs.com üzerinden de gerçekleştirebilirsin. ... Çağrı merkezimiz yurt içi aramalar için ücretsizdir, yurt dışından yapılan aramalar ise, ilgili ülke operatör tarifesinden ücretlendirilmektedir.

Pegasus bol bol üyelik nedir?

BolBol Uçuş Programı'na katılmak çok kolay, ücretsiz üye olduktan sonra en uygun fiyatlarla uçak bileti alabilirsin. BolPuanlarını biriktirip ödül biletler kazanabilirsin. Cep telefonun üyelik numaran! Kartlar, kullanıcı kodları, üyelik numaraları yok.

ING Pegasus BolPuan nasıl kullanılır?

*Pegasus BolBol üyeliğiniz ile ING Pegasus BolBol Kart'ınızı kullanarak www.flypgs.com'dan ya da Pegasus mobil uygulaması üzerinden yapacağınız alışverişlerde 1 BolPuan kazanırsınız. Buna ek olarak, uçuşunuz gerçekleştikten sonra 2 BolPuan da Pegasus tarafından hesabınıza yüklenir.

0850 250 67 02 ücretli mi?

Pegasus Havayolları'nın rötarlı ve iptal olan seferleri ile ilgili bir diğer hattı da (0850) 250 67 02 numaralı çağrı merkezidir. Bu hat aracılığı ile sadece iptal olan ve rötar yapan uçuşlarınız ile ilgili ücretsiz arayabileceğiniz çağrı merkezi numarasıdır.

888li numaralar ücretli mi?

Turkcell,TT Mobil(Avea) ve Vodafone GSM hatlarınızı SMS ile aramaya açabilirsiniz,sabit hat operatörleri(TT Sabit,Millenicom,İşNet,NetGSM vb) için hattınızın bağlı olduğu operatörün çağrı merkezi üzerinden açtırma işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz.888/898'li numaralar abonelikli bir servis olmadıkları için arama ...

El bagajı kaç kilo olmalı?

Kabin bagajı olarak Economy Class için için maksimum 23x40x55 cm ebatlarında, 8 kg ağırlığında 1 parça el bagajı ile 1 adet kişisel eşyanızı taşıyabilirsiniz. Kişisel eşyanız olarak çantanız maksimum 40x30x15 cm ebatında olmalıdır.