WeTransfer ile dosya nasıl gönderilir?

İçindekiler:

  1. WeTransfer ile dosya nasıl gönderilir?
  2. WeTransfer Pro ne kadar?
  3. WeTransfer kaç gb?
  4. WeTransfer süresi ne kadar?
  5. V transfer nasıl yapılır?
  6. WeTransfer ne ise yarar?
  7. WeTransfer Güvenli mı?
  8. WeTransfer kaç kişiye?
  9. V transfer nasıl kullanılır?
  10. WeTransfer Pro nedir?
  11. WeTransfer pro ne işe yarar?
  12. WeTransfer kimin?
  13. Gmail 25 MB dan büyük dosya nasıl gönderilir?

WeTransfer ile dosya nasıl gönderilir?

- WeTransfer uygulamasını açın. - Göndermek istediğiniz fotoğrafları, videoları veya dosyaları seçin. - Ekranın üstündeki Next'e tıklayın. - To alanına dosyayı göndereceğiniz kişinin eposta adresini yazın.

WeTransfer Pro ne kadar?

Aylık 12 dolar ücreti olan bu üyelik seçeneği ile birlikte 20 GB'a kadar dosya transferi mümkün oluyor.

WeTransfer kaç gb?

ücretsiz kullanıcılar 2 GB'a kadar dosya gönderilebilir. Ayrıca WeTransfer Plus 20 GB'a kadar dosya göndermek mümkün olabilir.

WeTransfer süresi ne kadar?

Bu linki herhangi bir şekilde başkasına gönderdiğinizde o kişi dökümanlarınızı indirebilecek. Hangi yöntemi kullanırsanız kullanın dökümanlarınız WeTransfer'de sadece 7 gün boyunca saklanıyor. 7 günün sonunda dökümanları indirseniz de indirmeseniz de siliniyor.

V transfer nasıl yapılır?

WeTransfer aynı zamanda hem bilgisayardan hem de telefondan kullanılmaktadır. WeTransfer kullanmak için WeTransfer internet sitesine girin. Aktarmak istediğiniz dosyayı burada dosya yükle seçeneğine tıklayarak yükleyin. Ardından dosya yükleme işlemi için bir müddet bekleyin.

WeTransfer ne ise yarar?

WeTransfer, herhangi bir kullanıcı kaydı gerektirmeksizin tam 2 GB'a kadar dosyaları ücretsiz şekilde göndermenize/almanıza olanak tanıyor. WeTransfer dosya gönder dedikten sonra bir hafta boyunca WeTransfer'in sunucularında kalan dosyanız, bu süre içerisinde indirilmeye devam edilebiliyor.

WeTransfer Güvenli mı?

WeTransfer e-posta iletileriyle birlikte gönderebileceğiniz boyut sınırını aşan büyük dosyaları paylaşmak için kullanılabilen ve oldukça popüler bir dosya barındırma ve paylaşım hizmetidir. Bu tür hizmetler, e-posta geçiş noktaları tarafından özel bir yapılandırma olmadığı sürece iyi huylu olarak algılanmaktadır.

WeTransfer kaç kişiye?

Wetransfer.com sitesine girdiğiniz zaman iki plan karşınıza çıkacak. Bu planlar “WeTransfer” ve “WeTransfer Plus” planları. Bu planda 2 gb'ye kadar dosyayı tek seferde kişi yada kişilere gönderebiliyorsunuz.

V transfer nasıl kullanılır?

WeTransfer telefondan nasıl kullanılır?
  1. Açılan pencerenin ortasında bulunan yine mavi renkli yuvarlak şekilli '+' sembolüne tıklayın.
  2. Android'te Dosyalar, iOS'ta ise Fotoğraf Arşivi veya Göz At seçeneği ile dosyalarınızı seçin.

WeTransfer Pro nedir?

Pro We Transfer ile 20 Gb'a kadar dosya transferi sağlanabiliyor. Aynı zamanda sürükle bırak özelliğiyle kolayca dosyalarınızı sisteme yükleyebilir, sistem üzerinden de dilediğiniz zaman gönderim sağlayabilirsiniz. Ayrıca pro sürüme sahipseniz 1 TB depolama alanına da sahip olacaksınız.

WeTransfer pro ne işe yarar?

Pro We Transfer ile 20 Gb'a kadar dosya transferi sağlanabiliyor. Aynı zamanda sürükle bırak özelliğiyle kolayca dosyalarınızı sisteme yükleyebilir, sistem üzerinden de dilediğiniz zaman gönderim sağlayabilirsiniz. Ayrıca pro sürüme sahipseniz 1 TB depolama alanına da sahip olacaksınız.

WeTransfer kimin?

WeTransfer, 2009 yılında Hollandalı Ronald Hans tarafından kurulan ve yılda bir milyar adetin üzerinde dosya transferinin gerçekleştiği bir dosya paylaşımı sitesidir.

Gmail 25 MB dan büyük dosya nasıl gönderilir?

Öncelikle Gmail hesabınıza giriş yapın. Daha sonra açılan sayfanın sol üst kısmında yer alan “Oluştur” butonuna tıklayın. Alıcının e-posta adresi, konu başlığı ve mesaj gibi ayrıntıları yazın. Ardından büyük boyutlu dosyayı eklemek için alt kısımda yer alan Google Drive simgesine tıklayın.