Türk Telekom sil süpür neler veriyor?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom sil süpür neler veriyor?
  2. Sil süpür paralı mı?
  3. Sil süpür kacta açılıyor?
  4. Sil süpür kampanyası ücretsiz mi?
  5. SMS fatura Türk Telekom ucretli mi?
  6. Sil süpür hangi gün yenileniyor?

Türk Telekom sil süpür neler veriyor?

Her hafta Çarşamba ve Cuma günleri, uygulama üzerinden Sil Süpür'e giriş yapan kullanıcılar, cepten internet, sınırsız konuşma, Muud Premium üyelik ve sürpriz hediyelere sahip oluyor.

Sil süpür paralı mı?

Bu kampanyalarla birlikte hediye de sağlanabiliyor. Verilen hediyelerden biri de sil süpür kampanyasıdır. ... Kişilere tamamen ücretsiz sağlanan bu hediyeler, kişilerin hattına her çarşamba tanımlanıyor. Her çarşamba günü mobil uygulamaya giriş yaparak sil süpür yapılabiliyor.

Sil süpür kacta açılıyor?

Gece paketleri kapsamında verilen cepten internet faydaları 00:00-06:00 saatleri arasında kullanılabilir.

Sil süpür kampanyası ücretsiz mi?

Türk Telekom'un Sil Süpür uygulaması bedava internet yanında her hafta sürpriz hediyeler kazandıran ücretsiz bir mobil uygulamadır. Türk Telekom Online İşlemler üzerinden giriş yapılan uygulamada; konuşma paketleri, hediye internet paketleri, Muud Premium üyelik ve daha pek çok ödül Türk Telekom kullanıcılarını bekler.

SMS fatura Türk Telekom ucretli mi?

Fatura Bilgisi servisi ile, Türk Telekom mobil hattınıza ait fatura bilgilerinizi kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Bu servisten alınan her bilgi mesajı 1,52 TL olarak ücretlendirilir.

Sil süpür hangi gün yenileniyor?

Hediyeler her hafta Çarşamba veya Cuma günü 06:00'a kadar yenilenecektir. Müşterilerimiz hediyelerinin yenileneceği Sil Süpür gününü mobil uygulama üzerinden öğrenebilir. Hediyeler tanımlandıktan sonra müşterilere tanımlama SMS'i gönderilecektir. İlgili SMS'in gelmesinin ardından hediyeler kullanılmaya başlanabilir.