Manisa deprem kaç?

İçindekiler:

  1. Manisa deprem kaç?
  2. Turgutlu deprem oldu mu?
  3. Manisa'da en büyük deprem ne zaman oldu?
  4. Manisa deprem hasar var mı?
  5. Ankarada en büyük deprem ne zaman oldu?
  6. Akhisar'da son deprem saat kaçta oldu?

Manisa deprem kaç?

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), saat 10.21'deki depremin 9,29 kilometre derinlikte gerçekleştiğini açıkladı.

Turgutlu deprem oldu mu?

Turgutlu'da da Hissedilen 4.3 büyüklüğündeki deprem paniğe deden oldu… Kandilli Rasathanesinden yapılan açıklamaya göre bugün saat 08.32'de Manisa Merkez Çavuşoğlu'da meydana gelen Deprem Turgutlu'da ve İzmir yakınlarında da hissedildi.

Manisa'da en büyük deprem ne zaman oldu?

MANİSA DEPREMİ Alaşehir yakınlarında Ms=6.5 büyüklüğünde yıkıcı bir deprem olmuştur. Ana şok ve artçı depremler, Gediz nehri boyunca ve kuzeyindeki küçük vadilerde önemli hasarlar neden olmuştur.

Manisa deprem hasar var mı?

MANİSA VALİLİĞİ: HASAR YOK Manisa Valiliği depremle ilgili şu açıklamayı yaptı: * İlimiz Saruhanlı İlçesi Kumkuyucak Mahallesi olan 5,6 şiddetinde deprem meydana gelmiştir. Depremle ilgili Valiliğimize intikal eden herhangi bir hasar bulunmamakla birlikte, dış mahallelerde inceleme devam etmektedir.

Ankarada en büyük deprem ne zaman oldu?

Ankara ili ve yerleşkelerini son yüzyıl içinde etkilemiş olan önemli depremler sırasıyla 6.6 büyüklüğündeki Akpınar (Kırşehir) depremi, 7.4 büyüklüğündeki Gerede depremi, 4.7 büyüklüğündeki Köşker (Kulu) depremi, 6.1 büyüklüğündeki 6 Haziran 2000 Orta (Çankırı) depremi, 4.3 ...

Akhisar'da son deprem saat kaçta oldu?

Son dakika haberi! Manisa merkez üssü Akhisar'da 4,5 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiği bildirildi. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan açıklamaya göre, saat 15.40'taki deprem, yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleşti.