Dünyanın en güzel adası hangisi?

İçindekiler:

  1. Dünyanın en güzel adası hangisi?
  2. Bouvet Adası nerenin?
  3. Yurtdışı uçuşları ne zaman başlayacak?
  4. Türk Hava Yolları hangi ülkelere uçuyor?
  5. Türkmenistan Hava Yolları ne zaman açılacak?

Dünyanın en güzel adası hangisi?

Maldivler hiç şüphesiz dünyanın en güzel ada ülkeleri dendiğinde ilk akla gelen yer. Kristal berraklığındaki denizi, her göreni büyüleyen bembeyaz plajları ve Hint Okyanusu'nun bütün diğer güzellikleri sebebiyle en çok tercih edilen tatil destinasyonlarından biri.

Bouvet Adası nerenin?

Bouvet Adası, (Norveççe; Bouvetøya) Atlas Okyanusunun güneyinde, Norveç'e ait ıssız ada. Ümit Burnu'nun yaklaşık 2,400 km güneybatısında, Antarktika anakarasının yaklaşık 1,600 km kuzeyinde yer alır.

Yurtdışı uçuşları ne zaman başlayacak?

Yurt dışı uçuşlar ise 18 Haziran'da başlayacak. Türk Hava Yolları, yurt dışı uçuşların 18 Haziran'da başlayacağını duyurdu. Yurt dışı uçuşlar ne zaman başlıyor? Türk Hava Yolları (THY), koronavirüs salgını nedeniyle ara verdiği yurt dışı seferleriyle ilgili açıklama yaptı.

Türk Hava Yolları hangi ülkelere uçuyor?

THY, 1 Ağustos itibarıyla Rusya, Irak, Suudi Arabistan, Hindistan, Güney Afrika ve Dubai uçuşlarına başlayacak. Türk Hava Yolları 21 Mart 2020 – 31 Ağustos 2020 tarihleri arasındaki biletlemeler için sınırsız değişiklik yapabileceği de duyuruldu.

Türkmenistan Hava Yolları ne zaman açılacak?

Türkmenistan'dan İstanbul'a özel uçak seferi Türk Hava Yolları (THY) tarafından 15 Ocak 2021 tarihinde Cuma günü, saat 17.