Money Pro kart nedir?

İçindekiler:

  1. Money Pro kart nedir?
  2. Pro kart ne işe yarar?
  3. Money Club Kart nasıl kullanılır?
  4. Money Bonus Kart aidatı ne kadar?
  5. IFBB Pro olunca ne oluyor?
  6. Baran Kalaycı IFBB Pro mu?
  7. Money Club Kart hangi mağazalarda geçerli?
  8. Money puan nasıl harcanır?

Money Pro kart nedir?

Money Pro kart ile çalışanlarınıza Migros, Macrocenter, MigrosJet, 5M Migros, Sanal Market, Migros Hemen ve Macroonline'da kullanılabilecekleri alışveriş imkanları sağlayabilirsiniz. Money Pro kartlar aynı zamanda Money kartın tüm özelliklerini ve ayrıcalıklarını taşımaktadır.

Pro kart ne işe yarar?

PRO CARD üyeliği, sahibine bütün katılımcı firmalarda makyaj sanatçılarına sunulan özel indirimleri elde etme fırsatı sağlar. İndirim hakkı ülkeler arasında değişebilir.

Money Club Kart nasıl kullanılır?

Migros. Moneylerini tüm Migros ve Macrocenter'larda 1 Money = 1 TL olarak harcayabilirsin. Moneylerini kullanmak istediğini kasiyere söylemen yeterli. Eğer kartın yanında değilse ve cep telefonun ile alışveriş yapıyorsan, Moneylerini kullanmak için sana gönderilen şifreyi kasiyerle paylaşman gerekir.

Money Bonus Kart aidatı ne kadar?

Faiz ve Ücretler
ÜrünYıllık Üyelik Bedeli*Ek Kart Yıllık Üyelik Bedeli*
Money Bonus158,50 TL79,00 TL
Money Bonus Gold184,50 TL92,00 TL
Money Bonus Platinum207,50 TL103,50 TL

IFBB Pro olunca ne oluyor?

IFBB PRO olduktan sonra IFBB PRO SHOW kazanarak, puan toplayarak, belirli puana ulaştıktan sonra Mr.Olympia'dan davet gelir. Katıldığınızda ilk 5'e girerseniz seneye otomatikman davet edilirsiniz.

Baran Kalaycı IFBB Pro mu?

Sonrasında 8 aylık bir hazırlık sürecine girerek Kuzey Amerika'nın Atlantic City eyaletinde düzenlenen WBFF Fitness model yarışmasında 1. olarak Pro Card ı almaya hak kazandı.

Money Club Kart hangi mağazalarda geçerli?

Money Kart'lar Veya Positive Card'lar Nerelerde Kullanılır?
  • Anlaşmalı tüm Petrol Ofisi istasyonlarında Positive Card özelliği ile.
  • Migros, Macrocenter, 5M Migros ve Migrosjet mağazalarında ve Migros Sanal Market'te Money özelliği ile kullanılabilmektedir.

Money puan nasıl harcanır?

Moneylerini tüm Migros ve Macrocenter'larda 1 Money = 1 TL olarak harcayabilirsin. Moneylerini kullanmak istediğini kasiyere söylemen yeterli. Eğer kartın yanında değilse ve cep telefonun ile alışveriş yapıyorsan, Moneylerini kullanmak için sana gönderilen şifreyi kasiyerle paylaşman gerekir.