Instagram hikayeye video nasıl yüklenir?

İçindekiler:

  1. Instagram hikayeye video nasıl yüklenir?
  2. Instagram hikayemi kim paylaştı?
  3. Instagram hikayeye kaç saniyelik video atılır?
  4. Birinin hikayesini başkasına gönderince bildirim gider mi?

Instagram hikayeye video nasıl yüklenir?

İlk olarak telefonunuzun Galeri uygulamasını açın. Kırpmak istediğiniz videoyu seçin ve seçenekler bölümünden Videoyu Düzenle seçeneğine dokunun. Ekranın alt kısmında yer alan makas simgesine dokunarak, videoyu dilediğiniz şekilde kesin. İşlemi tamamladıktan sonra onay simgesine dokunun.

Instagram hikayemi kim paylaştı?

Öncelikle başka birinin Instagram hikayesinde paylaştığı bir gönderiyi kendi hikayenizde paylaşmak için o gönderide etiketlenmiş olmasınız gerekir. Hikayeyi profilinde paylaşan kişi sizi gönderiye etiketlememişiz ise bu gönderiyi yalnızca ekran görüntüsü alarak kendi hikayenizde paylaşabilirsiniz.

Instagram hikayeye kaç saniyelik video atılır?

Instagram'ın hikayeler özelliği, ilk çıktığı andan itibaren kullanıcılar tarafından çok beğenildi. Ancak bir hikayenin sadece 15 saniye ile sınırlı olması hep eleştirildi. Paylaşmak istenilen önemli videolar, 15 saniyeden fazla olduğu zaman bu sınırlama oldukça sinir bozucu olabiliyor.

Birinin hikayesini başkasına gönderince bildirim gider mi?

Bir başkası tarafından Instagram hikayesinde etiketlendiğiniz size otomatik bir bildirim gelir. Bu bildirimde etiketlendiğiniz hikayeyi kendi hikayenizde paylaşmanıza imkan tanıyan bir bağlantı yer alır. Hikayeyi kendi hikayenize taşımak için bu bağlantıya tıklamanız yeterlidir.