3600 ek gösterge tüm memurlara verilecek mı?

İçindekiler:

  1. 3600 ek gösterge tüm memurlara verilecek mı?
  2. Din görevlisi ek göstergesi kaç?
  3. Uzman Erbaş 3600 ek gösterge verilecek mi?
  4. Lise mezunları 3600 ek göstergeden yararlanacak mı?
  5. Teknikerlere 3600 ek gösterge verilecek mi?
  6. Lise mezunu emekli polislere 3600 Verilecek mi?
  7. Memurlarda 3600 ek gösterge ne demek?
  8. Ek gösterge ne demek?
  9. Bordroda ek gösterge ne demek?
  10. Ek gösterge nedir memur?

3600 ek gösterge tüm memurlara verilecek mı?

3600 ek göstergenin, tüm kamu görevlilerini kapsaması istense de görünen dört meslek grubundaki; polis, öğretmen, din görevlisi ve hemşirelerin ek göstergeleri yükseltilecek. Böylece 22 olan ek gösterge, 3600'e çıkacak.

Din görevlisi ek göstergesi kaç?

6002 sayılı kanunla, 633 sayılı Diyanet İşleri Başkanlığı teşkilat kanununda ve 657 sayılı kanunun bazı maddelerinde yapılan değişikliklerle kadrosu Din Hizmetleri Sınıfına mensup çalışanlardan en az dört yıllık dini yükseköğrenim mezunu olanların ek göstergeleri yeniden tanzim edilerek 8'inci dereceden başlatılmış ve ...

Uzman Erbaş 3600 ek gösterge verilecek mi?

EK GÖSTERGESİ DÜŞÜK OLAN MEMUR DÜŞÜK İKRAMİYE ALIYOR Öğretmen ve polislerin ek göstergeleri diğer memurlara göre düşük tutuldu. Bu konuda 2016 yılında yapılan bir düzenleme ile polis, uzman jandarma ve erbaşların ek göstergeleri 3000'e çıkartıldı ama istenen 3600 ek gösterge hakkı verilmedi.

Lise mezunları 3600 ek göstergeden yararlanacak mı?

Statüye göre belirlenirse eğitim durumu dikkate alınmadan tüm polis, hemşire ve din görevlileri 3600 ek göstergeden yararlanacak. Eğitime bakılırsa ek göstergeden sadece 4 yıllık üniversite, yüksek lisans mezunları faydalanabilecek. Hükümet lise mezunlarının kapsam dışı kalmaması için formül bulmaya çalışıyor.

Teknikerlere 3600 ek gösterge verilecek mi?

Örneğin; tekniker kadrosunda bulananların, mühendislik fakültesinden mezun olması halinde, mühendis kadrosuna atanmaksızın, a bendinde belirtilen 3600 ek göstergeden yararlanması mümkün bulunmamaktadır.

Lise mezunu emekli polislere 3600 Verilecek mi?

LİSE MEZUNLARI VAR MI? : Meclis'e sunulacak teklifte statünün mü eğitim durumunun mu dikkate alınacağı konusunda formül aranıyor. Statüye göre belirlenirse eğitim durumu dikkate alınmadan tüm polis, hemşire ve din görevlileri 3600 ek göstergeden yararlanacak.

Memurlarda 3600 ek gösterge ne demek?

Ek gösterge rakamları unvan, hizmet sınıfı ve derecelere göre farklılık gösteriyor. Ek göstergenin 3600'e çıkarılması memurların emekli aylıklarının ve ikramiyelerinin artması anlamına geliyor.

Ek gösterge ne demek?

Memurların, aylık maaşlarının, emekli olduktan sonra alacakları aylıkların ve emekli ikramiyelerinin belirlenmesinde büyük rol taşıyan ek gösterge önemli bir unsurdur. Ek göstergenin yüksek olması emekli aylığı ve emekli ikramiyesinin de yüksek olacağı anlamına gelmektedir.

Bordroda ek gösterge ne demek?

Ek gösterge; memurların maaşlarının hesaplanmasında uygulanan bir hesaplama metodudur. Aynı zamanda emeklilik maaşlarının hesaplanmasında da kullanılır. Ek gösterge maaşı, ek gösterge puanının aylık katsayısı olarak belirlenir. Ek göstergedeki rakamlar derecelere, hizmet sınıfı ya da ünvana göre değişiklik gösterir.

Ek gösterge nedir memur?

Memurların aylık ücretlerinin, emekli aylıklarının ve emekli ikramiyelerinin hesaplanmasında uygulanan bir hesaplama yöntemi olan ek göstergenin yüksek olması, emekli aylığı ve ikramiyesinin yüksek olması anlamına geliyor. Ek gösterge rakamları unvan, hizmet sınıfı ve derecelere göre farklılık gösteriyor.